Idei inedite de decor pentru petrecerea de Valentine's Day

Idei inedite de decor pentru petrecerea de Valentine's Day

Nici bine nu ne-am despărțit de sărbătorile de iarnă, că deja ne fuge mintea la Februarie, luna iubirii. Ce poate fi mai frumos decât celebrarea iubirii, declarațiile de dragoste și toată magia adusă de Valentine’s Day? Știm noi ce ar fi: O petrecere tematică de Ziua Îndrăgostiților! Aveai deja în gând să planifici o petrecere de Valentine’s Day pentru toți prietenii tăi îndrăgostiți? Atunci articolul pe care l-am pregătit este perfect pentru tine și este gata să-ți ofere o doză de inspirație. 

 

Dacă ne urmărești deja de ceva vreme pe blog, nu aveai cum să nu observi dedicarea noastră pentru petreceri tematice. Mai mult decât atât, ți-am oferit constant idei de decoruri și ți-am vorbit și despre cum alegi cele mai inspirate articole pentru petrecere, indiferent de tematica acesteia. Pasionați de decor fiind, nu ne vom da în lături să te inspirăm și cu idei inedite de decor pentru petrecerea de Valentine’s Day, așa că te invităm să descoperi în rândurile următoare câteva detalii de planificare, dar și unele dintre cele mai inspirate idei de decor pentru o petrecere de Valentine’s Day reușită! 

Planificarea petrecerii de Valentine’s Day 

Așa cum se întâmplă și în cazul organizării unei petreceri aniversare, planificarea unei petreceri de Ziua Îndrăgostiților trebuie să respecte anumite etape, pentru a te asigura de reușita evenimentului. Și tocmai în ideea de a-ți ușura rolul de organizator al unei astfel de petreceri, îți vom enumera succint în rândurile următoare etapele care țin de planificarea petrecerii de Valentine’s Day: 

  • Stabilirea bugetului pentru petrecere; 
  • Stabilirea datei, dar și a intervalului în care se va desfășura petrecerea; 
  • Găsirea unui spațiu potrivit pentru petrecerea de Valentine’s Day; 
  • Stabilirea listei de invitați și lansarea unor invitații personalizate, care să respecte tematica Zilei Îndrăgostiților; 
  • Aprofundarea tematicii petrecerii și alegerea unor articole de petrecere potrivite; 
  • Realizarea unei liste cu toate accesoriile necesare, de la șervețele și fețe de masă, până la bannere și confetti
  • Stabilirea meniului pentru petrecerea de Valentine’s Day, punând accentul pe candy bar, cu prăjituri și un tort care să respecte tematica petrecerii; 
  • Alegerea playlistului pentru petrecere și gândirea unor activități speciale pentru cuplurile invitate la petrecere. 

Idei de decor pentru petrecerea de Valentine’s Day

Acum că te-am purtat deja prin pașii care te ajută să conturezi una dintre cele mai reușite petreceri de Ziua Îndrăgostiților, nu mai rămâne decât să te inspirăm, așa cum am promis, cu cele mai inedite idei de decor pentru petrecerea de Valentine’s Day. Iată care sunt cele mai fabuloase idei pentru Valentine’s Day privind decorul de petrecere! 

Baloane din latex sau folie în formă de inimă 

Dintre toate decorațiunile pentru o petrecere tematică de Valentine’s Day, baloanele ocupă detașat primul loc în ceea ce privește decorul de petrecere. Baloanele în formă de inimă, fie ele din folie sau din latex, se numără printre cele mai fabuloase idei de decor pentru o petrecere de Valentine’s Day, sugerând faptul că iubirea plutește în aer și creând cadrul perfect pentru cele mai frumoase fotografii de cuplu de Ziua Îndrăgostiților. 

Seturi de lumânări în formă de inimi roșii 

O altă idee excelentă de decor pentru petrecerea de Valentine’s Day sunt și seturile de lumânări în formă de inimă, dispuse într-un mod estetic pe mesele de la petrecere. Lumânările și suporturile de lumânări vor reprezenta întotdeauna un simbol al romantismului, fiind una dintre cele mai inspirate alegeri și atunci când dorești să-ți surprinzi persoana iubită cu un decor romantic

 

Acestea, alături de alte elemente de decor folosite în aranjarea meselor, așa cum sunt petalele de trandafiri, șervetele de masă roșii, prinse estetic în inele sub formă de inimă și tot soiul de decorațiuni romantice, pot seta ambientul perfect pentru celebrarea dragostei. 

Suporturi pentru masă sub formă de inimi 

În gama de accesorii petreceri pentru Dragobete și Valentine’s Day vei găsi tot felul de elemente de decor, iar suportul pentru masă din inimă roșie poate fi o alegere inspirată atunci când dorești să abordezi această tematică la eveniment. Desigur, ideile de decor romantic sunt infinite, căci poți apela și la proiecte de tipul DIY, decupând inimioare din hârtie glasată roșie și lipindu-le de bețe lungi din lemn, plasându-le apoi într-o mod estetic în mini vaze, pe mesele de la eveniment. 

Cabină foto cu arcade din baloane roșii sau roz 

Vrei să creezi cel mai mare punct de atracție de la petrecerea de Ziua Îndrăgostiților? Atunci cu siguranță vei considera ca una dintre cele mai frumoase idei de decor pentru petrecerea de Valentine’s Day este o cabină foto, frumos decorată în culorile specifice sărbătorii, însoțită de arcade din baloane roșii sau roz. Dacă această cabină foto va veni însoțită și de cele mai drăgălașe props, atunci vei reuși să creezi cele mai frumoase amintiri alături de cuplurile prezente la eveniment. 

Paie decorate cu inimioare pentru servirea cocktailurilor 

O altă idee romantică, dar în același timp jucăușă, de decor este reprezentată și de paiele în nuanțe de alb și roșu, frumos decorate cu inimioare și perfecte pentru servirea unor cocktailuri savuroase la eveniment. Dacă dorești să fii extra, poți decora și paharele de cocktailuri cu panglici roșii delicate, care se vor integra de minune printre prăjiturile în formă de inimă și delicioasele macarons în nuanțe intense de roșu.


Sperăm că aceste idei de decor pentru petrecerea de Valentine’s Day te-au ajutat să dai frâu liber imaginației și să creezi cadrul perfect pentru toți îndrăgostiții prezenți la eveniment. Fii cât se poate de creativ și sărbătorește alături de persoanele dragi iubirea, unul dintre cele mai profunde sentimente. Și cine știe, poate chiar vei reuși să creezi și scenariul perfect pentru o cerere în căsătorie!

Suport clienti Luni-Sambata: 09:00-17:00

0371234626 contact@articole-petreceri.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!