Petreceri tematice: 10+ idei fun pentru o petrecere de Halloween

Petreceri tematice: 10+ idei fun pentru o petrecere de Halloween

În ziua de 31 Octombrie ai ocazia de a te distra alături de cei mici și de a le face o surpriză organizându-le o petrecere tematică de Halloween. Sărbătoarea de Halloween este cu siguranță una dintre preferatele copiilor de toate vârstele și a multora dintre adulți. Și nu e de mirare, când aceștia se pot bucura (aproape) fără restricții de toate dulciurile, de o atmosferă înfricoșătoare și de accesorii tematice de Halloween! 

 

Dacă nu ai idee cum poți organiza o petrecere de Halloween, ți-am pregătit în cele ce urmează un ghid complet cu decorațiuni, costume și jocuri care suntem sigur că-i vor aduce în extaz pe cei mici. Ești gata să descoperi cum să organizezi cea mai frumoasă petrecere tematică de Halloween? Iată ce idei fabuloase avem pentru tine!

Decorațiuni și accesorii pentru petrecerea de Halloween 

O petrecere tematică de Halloween nu ar mai fi atât de specială și deosebită dacă decorațiunile și accesoriile tematice ar lipsi. Prin urmare, îți vom oferi câteva idei excelente de decorațiuni de Halloween prin care să transformi petrecerea într-una spooky

Aranjamente pentru petreceri tematice cu baloane de Halloween

Nu există petrecere tematică fără integrarea celor mai diverse aranjamente în decor, care să accentueze tematica aleasă. Iată câteva idei sugestive de aranjamente pentru petrecerea de Halloween! 

  • Decor de baloane Halloween 

Baloanele de Halloween în culori de negru și portocaliu sau cu un model tematic pentru decorarea spațiului în care se desfășoară petrecerea de Halloween sunt o idee excelentă. Dacă optezi pentru baloane din folie umflate cu heliu, efectul va fi cu atât mai spectaculos!  Mai mult decât atât, dacă spațiul îți permite, poți opta pentru ghirlande sau arcade la intrare, în așa fel încât invitații să intre în atmosfera unei petreceri tematice de Halloween. 

  • Baloane cu litere din heliu de Halloween 

Și baloanele cu litere din heliu pot crea o atmosferă incendiară a unei petreceri tematice de Halloween. Efectul creat de baloanele în formă de litere, care alcătuiesc cuvinte ce definesc tematica acestei petreceri este unul de excepție! 

  • Buchete de baloane cu tematica Halloween

Baloanele în formă de dovleci sau cu cele mai diverse mesaje îi vor încânta cu siguranță pe cei mici, dar și pe cei mari deopotrivă. Dacă vrei să obții o atmosferă unică la petrecerea de Halloween, folosește mai multe modele de baloane pentru a forma aranjamente din acestea. Buchetele de baloane astfel create pot fi amplasate în cele mai diverse locuri, spre încântarea tuturor celor prezenți. 

Accesorii tematice pentru masa de Halloween 

Dacă vei întreba copiii, aceștia îți vor spune că Halloween-ul este despre cât mai multe bomboane și tot felul de alte dulciuri. Însă, dacă organizezi o petrecere de Halloween cu invitați, bufetul tematic și mesele tematice sunt de apreciat. Iată ce articole de petrecere pot aduce un farmec aparte acestei petreceri de la final de Octombrie!

  • Farfurii și pahare pentru petrecerea de Halloween

Asigură-te că farfuriile de unică folosință și paharele pe care le vei folosi la petrecerea organizată mențin tematica de Halloween. Optează astfel pentru farfurii și pahare de unică folosință cu dovleci, desene tematice precum lilieci sau vrăjitoare sau mesaje de Halloween atractive. 

  • Fețe de masă de Halloween

Asemenea accesoriilor menționate mai sus, fețele de masă nu trebuie să se abată de la regulă. În fond, nu ar fi o petrecere de Halloween fără fețe de masă cu pânze de păianjeni, vampiri sau forme de dovleci. 

  • Suporturi de bomboane pentru masa dovlece Halloween

Am stabilit deja că petrecerea tematică de Halloween înseamnă multe bomboane, așa că o idee excelentă poate fi aceea de a tăia dovleci în jumătăți egale, a-i goli de conținut, a-i decora cu markere și a-i umble cu bomboane. 

Decorațiuni pentru petrecerea de Halloween

Decorațiunile au rolul lor bine definit în organizarea unei petreceri de Halloween, iar dacă ești în lipsă de idei prin care să-i impresionezi pe invitați, îți vom oferi noi câteva sugestii fun! 

  • Pinata de Halloween

Pinata este un recipient realizat din hârtie în forma unui obiect, a unui animal sau a unui personaj. Interiorul acestuia este umplut cu dulciuri și bomboane, în timp ce este atârnat. Optează pentru o pinata în formă de vrăjitoare sau păianjen, pentru a aduce un efect „înfricoșător” în decorul petrecerii. 

  • Decorațiuni din hârtie pentru Halloween

Decorațiunile din hârtie se numără printre cele mai simplu de realizat elemente ale unei petreceri de Halloween, aducând un plus de farmec în decor. Le poți găsi în magazinele de profil sau le poți realiza chiar și tu, împreună cu cei mici. 

  • Dovleci de Halloween

Dovlecii de Halloween, fie ei în forma lor naturală sau sub formă de elemente de decor din diverse materiale, sunt un element de nelipsit de la orice petrecere de acest gen. Dovlecii decorați estetic vor face întotdeauna deliciul petrecerii tematice de Halloween. 

Meniul pentru petrecerea de Halloween

Știm că dulciurile sunt la loc de cinste în meniul unei petreceri de Halloween, motiv pentru care trebuie să te orientezi spre un mod estetic de a prezenta aceste delicii la petrecere. Iată ce idei de meniu îți propunem! 

  • Candy bar în culori tematice de Halloween

Candy bar-ul este preferatul oricărei petreceri, iar cea de Halloween nu se abate de la regulă. Acum bomboanele sunt în centrul atenției, motiv pentru care va trebui să le pui în evidență printr-un candy bar în negru și portocaliu, specific Halloween-ului. Bomboanele cu arome de dovleac și portocale se vor potrivi de minune în decor. 

  • Gustări pentru copii cu tematica Halloween

Știm, bomboanele sunt vedetele petrecerii, însă invitații nu vor putea petrece ore în șir doar cu bomboane! Printre bunătățile pe care ți le recomandăm pentru masa de Halloween se numără ouăle umplute, decorate în ton cu tematica, „mumii” din crenvuști, borcane cu creier pane, prosciutto sau „fantome” din bezea. 

Costume pentru petrecerea de Halloween 

Activitățile preferate la o petrecere de Halloween se învârt în jurul costumelor tematice. Chiar dacă sună complicat, cu puțină creativitate poți realiza un costum impecabil. Iată câteva idei de costume de Halloween pentru copii!

  • Costum de ninja

Creează un costum de Ninja pentru cel mic dintr-o pereche de pantaloni lungi negri, o bluză neagră cu mânecă lungă, mănuși fără degete și un tricou negru pe post de cagulă. O sabie de jucărie drept accesoriu va crea adevăratul look de ninja.  

  • Costum de vrăjitoare 

Pentru un costum de vrăjitoare poți folosi o rochie lungă, un cardigan negru, balerini negri și o pălărie neagră cu boruri largi. Costumul poate fi oricând completat de un machiaj spooky și de o mătură răvășită. 

  • Costum de vampir 

Vrei să creezi un costum de vampir impecabil? Optează pentru o ținută neagră cu bluză și pantaloni, o pelerină neagră, un mulaj de dinți ascuțiți și un machiaj fioros. 

Activități și jocuri de Halloween pentru copii 

O petrecere tematică de Halloween nu este posibilă fără câteva jocuri și activități interactive. Dacă dorești o experiență unică a petrecerii, organizează activități care să-i distreze pe toți cei prezenți. Iată ce idei de jocuri îți propunem! 

  • Sculptarea dovlecilor 

Specifici sărbătorii de Halloween, dovlecii sunt și ei vedetele rotunde ale petrecerii. Organizează în cadrul petrecerii o activitate ce implică sculptarea dovlecilor, mai cu seamă că este una interactivă și deloc complicată. 

  • Colindatul de Halloween: Trick or Treat? 

Activitatea preferată a copiilor de Halloween este colindatul, cel puțin așa se întâmplă în SUA. Dacă dorești o experiență surprinzătoare pentru copii, origanizează activități de Trick or Treat cu ocazia zilei de Halloween. Bomboanele și dulciurile primite îi vor încânta peste măsură pe cei mici! 

  • Treasure Hunt 

Un alt joc dinamic este și Treasure Hunt. Această vânătoare de comori va stârni amuzamentul și bucuria copiilor prezenți, prin oferirea de indicii sub formă de povești sau ghicitori. Pe parcursul traseului vor descoperi diverse bomboane sau obiecte tematice ascunse, iar la final, câștigătorii pot fi premiați. 

 

Sărbătoarea de Halloween se apropie cu pași repezi, așa că acum ai ocazia de a organiza o petrecere de Halloween spectaculoasă. Ține cont de ideile noastre fun pentru organizarea acestei petreceri tematice și vei reuși să creezi ambientul perfect pentru toți cei prezenți la eveniment!

Suport clienti Luni-Sambata: 09:00-17:00

0371234626 contact@articole-petreceri.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!