Cererea în casatorie: Idei prin care sa iti surprinzi iubita

Cererea în casatorie: Idei prin care sa iti surprinzi iubita

Nu are sens să negăm că cererea în căsătorie este una dintre cele mai așteptate și visate momente din viața unei femei. Chiar dacă spune că nu trebuie să-ți faci griji pentru un lucru atât de infim, nu trebuie să cazi în capcană! Toate femeile au crescut cu filme romantice, la finalul cărora au plâns de bucurie când protagonistul o cerea în căsătorie pe iubirea vieții sale, iar scena se încheia feeric cu un sărut care lăsa imaginația să zboare spre un final romantic și o viață fericită până la adânci bătrâneți.  

 

Cu un astfel de scenariu în minte, înțelegem că presiunea este destul de mare la gândul scenariului tău de cerere în căsătorie. Așa că dacă dorința ta este una sinceră, însă nu ai idei cu privire la această etapă importantă din viața voastră, suntem gata să venim în ajutorul tău cu câteva propuneri de cereri în căsătorie care vor avea succes garantat. Iată cele mai frumoase idei de cerere în căsătorie, prin care să-ți surprinzi iubita în cel mai frumos mod posibil. Asta, desigur, după ce ai ales deja inelul a cărui poveste vorbește despre iubirea voastră! 

Cerere în căsătorie în locul în care v-ați întâlnit prima dată

V-ați cunoscut în perioada liceului, într-un parc sau într-o cafenea, prin intermediul prietenilor? Atunci cu siguranță una dintre cele mai frumoase și inspirate cereri în căsătorie este pecetluirea acestui moment cu o propunere în căsătorie exact în locul în care v-ați văzut pentru prima dată. Dă-i întâlnire iubitei tale în locul respectiv și pregătește inelul de logodnă, alături de un buchet din florile preferate. Poți vorbi chiar și cu managerul cafenelei în ideea decorării mesei cu câteva baloane din latex cu mesajul „Vrei să fii soția mea?”.  

Cerere în căsătorie în largul mării

Razele calde ale soarelui, briza mării, culoarea superbă a apei, toate acestea pot crea cadrul perfect pentru o cerere în căsătorie care nu are cum să dea greș. O astfel de propunere în căsătorie, în largul mării pe o barcă poate fi o surpriză de neuitat pentru partenera ta. Așa că nu uita să iei cu tine inelul de logodnă, o sticlă de șampanie și două pahare. Câteva baloane în formă de inimă sunt și ele ideale pentru crearea unui cadru feeric pentru una dintre cele mai importante propuneri din viața ta! 

Propunerea în căsătorie prin cântec și poezie 

Dacă știi să cânți la chitară, atunci ai oportunitatea de a crea una dintre cele mai romantice și remarcabile cereri în căsătorie, la picnic. Ce mod mai frumos de a-ți exprima iubirea decât printr-o melodie de dragoste, așa-i? Alege să interpretezi un cântec semnificativ pentru relația voastră sau cântă-i o melodie specială care să marcheze acest moment. Dacă nu posezi un talent deosebit în acest sens, o variantă romantică poate fi și o poezie de iubire, din care să se înțeleagă clar mesajul tău. Cererea în căsătorie poate fi și mai romantică de atât, dacă din coșul de picnic ar apărea din senin câteva baloane personalizate cu mesajul cererii în căsătorie. 

Propunere în căsătorie în Paris 

Știm cu toții că Parisul este un oraș plin de romantism și nu degeaba este desemnat orașul îndrăgostiților. Astfel, dacă iubiți să călătoriți împreună, Paris este locul ideal pentru o cerere în căsătorie romantică, la care visează cele mai multe femei. Organizează un city break în Paris și fă-ți curaj să îți ceri partenera în căsătorie, căci acest oraș are toate ingredientele pentru o cerere în căsătorie de neuitat. Dacă vrei să alegi un loc special pentru acest moment, panorama turnului Eiffel este perfectă pentru propunerea în căsătorie. Tu în genunchi, inelul de logodnă, un buchet de baloane colorate din folie, câteva macarons și priveliștea Parisului sunt tot ce ai nevoie pentru un moment memorabil. 

 

Cerere în căsătorie printre nori 

O altă propunere în căsătorie ideală pentru povestea voastră de dragoste este și cererea în căsătorie „printre nori”. Zburați împreună către o destinație romantică în doi? Atunci cu siguranță poți complota cu însoțitoarele de zbor, care vor fi mai mult decât încântate să fie parte la acest moment important din viața voastră. Le poți chiar ruga să-ți predea ștafeta în ceea ce privește indicațiile de pe parcursul zborului, pentru a capta astfel atenția tuturor celor prezenți în avion și pentru a transforma momentul într-unul cu adevărat surprinzător. Alege să-ți declari dragostea la mii de metri altitudine și te asigurăm că surpriza propunerii în căsătorie va fi pe măsura altitudinii. 

Surpriză în public pentru propunerea în căsătorie 

Surprizele în public în ceea ce privește cererea în căsătorie sunt și ele de neuitat pentru partenera ta. Adună toți prietenii comuni pentru aparent o altă ocazie și pregătește întreg scenariul. Ai grijă să ai indelul la îndemână, alături de un buchet din florile ei preferate. Alege să oferi fiecăruia dintre prieteni baloane din folie umflate cu heliu în formă de litere, care să pună întrebarea în locul tău. Dacă vrei să fii extra, poți alege să agăți inelul de panglica balonului cu semnul întrebării, balon pe care îl ții chiar tu în mână. Cu siguranță vei reuși să-ți surprinzi iubita în cel mai plăcut și inventiv mod! 

Propunere în căsătorie la o cină romantică 

Ți-ai luat inima în dinți și ai decis că nu mai trebuie să amâni momentul cererii în căsătorie? Ai emoții cu privire la locul în care să faci propunerea? Cea mai simplă și clasică variantă rămâne o cină romantică, care te ajută la crearea unei atmosfere de vis. Fie că luați cina în propria locuință, în compania unui pahar de vin și lumina lumânărilor, fie că alegi restaurantul preferat, acest scenariu este unul care o va impresiona. Dacă alegi restaurantul, ai grijă să vorbești cu personalul să aducă inelul de logodnă într-un mod care să o surprindă. 

 

În concluzie, trebuie să știi că femeile visează la moduri cât mai romantice și originale de a fi cerute în căsătorie, iar tu trebuie să te asiguri că acest moment va fi cel mai frumos din viața voastră de cuplu. Găsește în sugestiile de mai sus acea idee de cerere în căsătorie care să vi se potrivească și care să devină una dintre cele mai prețioase amintiri. 

Suport clienti Luni-Sambata: 09:00-17:00

0371234626 contact@articole-petreceri.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!