Organizarea unui banchet: Idei pentru cea mai tare petrecere de sfarsit de an

Organizarea unui banchet: Idei pentru cea mai tare petrecere de sfarsit de an

Un banchet poate fi organizat la sfârșitul anului școlar pentru elevii de clasa a IV-a, a VIII-a sau a XII-a, dar și pentru angajații unei firme sau pentru a marca alte evenimente speciale. Iată idei creative de decorare a mesei festive și activități memorabile care pot fi planificate pentru a asigura buna dispoziție a invitaților. 

Decorațiuni pentru banchet

Un moment special merită decorat pe măsură cu articole pentru petrecerea de sfârșit de an școlar pentru elevii care încheie un ciclu de învățământ sau banchetul care marchează un eveniment din cadrul firmei. Atât emoțiile, cât și așteptările celor care participă sunt mari, iar din acest motiv fiecare detaliu trebuie să fie perfect. Dacă ești în căutarea unor idei deosebite, avem noi câteva sugestii: baloane de tip cifră și literă, arcadă din baloane, panou foto și ghirlande. 

Baloane în formă de cifră și literă

Poți forma nume sau mesaje cu ajutorul baloanelor în formă de cifre sau litere, spre exemplu: clasa 4A, 8B, 12C, firma ABC, echipa XY, BINE ATI VENIT, FELICITARI, MULT SUCCES, data la care are loc evenimentul și multe altele. Acestea pot fi umflate fie cu aer, dacă vrei să le pui pe o ață sau rafie și să le atârni de un perete sau un panou, fie cu heliu, dacă vrei ca invitații să aibă posibilitatea de a le ține în mână și de a face fotografii. 

Arcadă din baloane

Elevii, părinții și profesorii sau angajații firmei trebuie să simtă atmosfera de sărbătoare încă de la intrare. Cum poți face acest lucru? Alege o arcadă din baloane potrivită evenimentului: cu alb și auriu pentru mese festive elegante, cu mov, roz albastru sau verde pentru banchete colorate, cu albastru deschis sau macaron pentru decoruri asortate, cu alb, negru auriu/roșu pentru petreceri îndrăznețe. 

Panou foto 

Unul dintre cele mai importante elemente la un banchet sau la orice alt eveniment special este panoul foto. Invitații trebuie să aibă un decor spectaculos pentru a-și imortaliza ținutele și pentru a face fotografii alături de prietenii sau persoanele dragi. Îți recomandăm să alegi un kit de tip arcadă sau semiarcadă din baloane și un fundal din beteală. De asemenea, pune la dispoziție mesaje amuzante sau emoționante pe băț sau diferite obiecte: pălării de petrecere, ochelari haioși, mustață falsă, cravate pe băț și altele.  

Ghirlande asortate

Nu doar zona amenajată pentru fotografii trebuie să fie una memorabilă, ci tot localul poate fi decorat spectaculos. Alege ghirlande cu stegulețe, cu baloane, cu ciucuri sau cu luminițe, în funcție de tematica banchetului și de efectele pe care vrei să le obții. În cazul în care planifici un eveniment în aer liber, descoperă idei de decorațiuni, meniuri și activități pentru petrecerile în grădină.

Activități distractive pentru banchet

După ce ai pus la punct detaliile legate de decor și ai comandat tot ce ai nevoie de pe articole-petreceri.ro, este momentul să te gândești la divertisment. Muzica ar trebui să fie nelipsită de la banchet și poți opta fie pentru un DJ, fie pentru o formație care să cânte live. Iată ce alte activități distractive sunt potrivite pentru serbarea unui eveniment special.

Concurs de umflat baloane

Copiii se pot distra pe cinste la un concurs de umflat baloane, însă acest tip de activitate este potrivit și pentru adulții nonconformiști sau cu spirit tânăr. Pentru a mări miza, oferă premii atractive, în funcție de preferințelor invitaților: diplome sau titluri simbolice de câștigător, jocuri de societate sau video, vouchere sau carduri cadou, sticle de băutură pentru angajații unei firme etc. 

Provocarea baloanelor cu heliu

Imaginează-ți-l pe un profesor sever că spune o lecție, pe șeful companiei că ține un discurs sau pe colegul mereu serios că povestește ceva cu vocea pițigăiată, după ce a tras aer dintr-un balon cu heliu! O astfel de provocare va stârni, cu siguranță, amuzamentul elevilor sau angajaților. Câștigătorul acestei provocări poate fi ales de invitații la banchet prin aplauze. 

Distracție cu confetti

Cel mai important moment al banchetului poate fi marcat sau sărbătorit cu ajutorul tunurilor cu confetti. Declanșează-le când se aduce tortul, când are loc ultimul dans al serii sau la sfârșitul vizionării unui montaj emoționant cu fotografii și filmulețe din ultimii 4 ani, în cazul elevilor, sau din ultimele luni petrecute împreună de angajații unei firme/de colegii unui departament sau proiect.

Dacă ai nevoie de mai multe idei pentru organizarea banchetului pentru clasa a 4-a, a 8-a, a 12-a sau pentru sfârșitul de an la firmă, te invităm să descoperi decorațiunile deosebite de pe site-ul nostru și comandă ceea ce se potrivește tematicii alese pentru masa festivă.

Suport clienti Luni-Sambata: 09:00-17:00

0371234626 contact@articole-petreceri.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!