Ziua Copilului: idei de evenimente si activitati distractive pentru copii

Ziua Copilului: idei de evenimente si activitati distractive pentru copii

Ziua Copilului este prilej de petrecere și voie bună pentru copii de toate vârstele. Pentru părinți, organizarea unor evenimente și activități distractive este o misiune complexă. Pregătirile din timp asigură succesul evenimentului. Pentru ca petrecerea să fie de neuitat, locul și activitățile trebuie alese cu grijă. 

Nu știi ce să faci pentru Ziua Copilului anul acesta? Îți oferim în acest material idei de evenimente și activități distractive pentru copii pe care le poți organiza pentru 1 iunie, afară sau în interior. 

Petrecere în grădină

O petrecere tematică pentru copii în aer liber este perfectă. Ce îi bucură mult pe cei mai mici copii când au o petrecere în grădină? Copiii sunt încântați de baloane din folie umflate cu heliu cu personajele preferate din desene sau care întruchipează eroi. Comandă online cele mai noi produse, buchete de baloane de diferite culori sau chiar baloane personalizate și dă startul petrecerii. 

Și cum o zi specială trebuie celebrată cu activități deosebite poți opta pentru un animator la petrecere care să ofere jocuri interactive, pictură pe față, sesiuni de înfrumusețare pentru fetițe și concursuri antrenante pentru băieți. 

Decorațiunile pentru petrecere pot fi alese în funcție de preocupările copiilor și de vârsta lor. Astfel, poți să organizezi o petrecere minunată pentru copii de 1 iunie, în curtea casei, pe iarbă, în familie. Prințesele și supereroii pot să se distreze de minune alături de tine imaginând o lume numai a voastră, în care amuzamentul nu are limite. Îți oferim și o idee de cadou costume adecvate pe care copiii le pot folosi pentru a intra mai bine în pielea personajelor, evident, cu accesorii pe măsură. 

Distracție la piscină

De Ziua Copilului, indiferent de vârstă, soarele îmbie la distracție în aer liber, iar piscina pare o idee minunată pentru a petrece împreună o zi extraordinară. Ce spui de o petrece la piscină? Îți oferim câteva sugestii pentru a organiza totul în curtea casei tale. Decorul contează într-o astfel de zi, așadar, alături de piscina pe care o vei umple cu apă ai nevoie și de o zonă în care să vă odihniți și să serviți câteva dulciuri sau o felie de tort după joacă. Categoric ai nevoie de niște ghirlande decorative de agățat printre copaci sau alte accesorii pentru decoruri de petreceri de vis, plus niște baloane de modelaj pentru creații unice. 

Amuzamentul și distracția cad în sarcina copiilor, iar tu ești responsabil pentru asigurarea bazei activităților ludice. Pistoalele cu apă, toboganele cu apă, întrecerile care vizează cine aruncă mai multe mingi la coșul improvizat deasupra piscinei, toate pot fi idei numai bune de pus în practică pentru a marca o zi specială și pentru a consolida legătura copii-părinți. 

Vânătoarea de comori

Cu cât cresc, preocupările copiilor devin tot mai complexe și poate consideri că este mai greu să îi surprinzi și să le oferi noi atracții. Ce spui de o aventură în natură? Nu ne referim neapărat la o excursie la munte pentru o zi, ci la o vânătoare de comori. Poate fi o activitate de făcut chiar și în jurul casei, prin cartier, indiferent de vârstă. Comorile pot fi dulciuri, obiecte sau indicii spre alte locații. Aici ține doar de tine și de imaginația ta. Vânătoarea de comori poate fi o activitate distractivă și educativă pe Ziua Copilului, antrenantă și amuzantă pe care copiii o pot realiza alături de câțiva prieteni, dar parcă tot mai bine ar fi în familie. 

Poți pleca de la ideea realizării hărții comorii în funcție de preocupările copiilor sau de eroii preferați. Ai ocazia să ascunzi obiectele, copiii pot avea misiunea de a descoperi prin indicii locațiile pe care să le marcheze cu baloane în culorile preferate, astfel încât la final, cine descoperă cele mai multe poziții câștigă un premiu sau ajunge la comoara cea mare.

Lucrurile devin mai interesante dacă pe traseu, când nu ghicesc indiciul, primesc o penalizare sau o pedeapsă și trebuie să facă ceva pentru echipa adversă. 

Aventura, strigați ura!

O zi într-un parc de distracții sună minunat. De Ziua Copilului puteți merge în familie într-o astfel de aventură. Tiroliana, traseele la înălțime, vânătorile de comori, trasul cu arcul la țintă sunt doar câteva dintre activitățile oferite în astfel de locuri. Pentru cei mici sunt organizate ateliere de confecționat și modelat, de construit roboței și tot felul de alte evenimente antrenante pentru toate gusturile. 

Picnic în casă

Dacă vremea nu este prea bună de Ziua Copilului poți să ai o variantă de rezervă. Un picnic în casă poate fi organizat pe loc, cu toate accesoriile pentru distracția de afară. Trebuie să ai pregătite articole pentru petrecere precum pahare și farfurii de unică folosință, câteva gustări și dulciuri.

Te poți folosi de coronițe și coifuri, props, baghete, tatuaje, artificii de mână sau tunuri de confeti. Distracția este asigurată dacă petreceți timp de calitate împreună, cu jocuri de societate, antrenante pentru toată familia. Pentru relaxare un film de animație pentru copii este cu siguranță o modalitate de destindere și pentru părinți. 

Ziua Copilului este deosebită pentru copii și părinți, deopotrivă. Este o ocazie specială pentru ca tu să organizezi pentru copii o petrecere distractivă și interesantă pentru a aduce un zâmbet larg pe chipurile celor mici, dar și pentru a crea amintiri de durată. Secretul reușitei stă în planificarea la timp pentru care ajutorul vine de la experții Balloons4Party, restul ține doar de buna voastră dispoziție!

 

De Ziua Copilului poți organiza tot felul de petreceri și activități distractive pentru copii. Indiferent de alegere petrecerea timpului împreună este opțiunea perfectă. Distracția și voia bună sunt cu siguranță coordonatele unei zile dedicate copiilor, așadar pregătește din timp surprizele pentru a profita din plin de fiecare moment numai al vostru!

Suport clienti Luni-Sambata: 09:00-17:00

0371234626 contact@articole-petreceri.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!