Surprinde persoana iubita cu un decor romantic: 7 idei creative

Surprinde persoana iubita cu un decor romantic: 7 idei creative

Deseori ți-ai dori să petreci o seară romantică cu persoana iubită și te gândești la cum ar fi să te surprindă cu gesturi tandre, un pahar de vin roșu, un decor de poveste și o melodie suavă pe fundal? Chiar dacă multe persoane se simt descurajate de asemenea gânduri, considerând că este nevoie de o creativitate debordantă pentru a pune în practică o surpriză plăcută pentru persoana iubită, astfel de scenarii romantice pot deveni realitate, cu doza necesară de inspirație. 

 

Acesta este și motivul pentru care am transformat articolul de astăzi într-o adevărate doză de inspirație romantică pentru tine, pregătindu-ți câteva dintre cele mai creative idei, pentru crearea unui decor romantic de vis. Fie că vorbim despre o zi obișnuită din an sau despre momente deosebite precum Ziua Îndrăgostiților sau aniversarea căsătoriei, un decor romantic va fi cea mai frumoasă surpriză pentru iubit sau iubită. Iată cum poți surprinde persoana iubită printr-un decor romantic și multe idei creative! 

1.Seară romantică cu lumânări în fața șemineului

Vrei să-ți surprinzi persoana iubită într-unul dintre cele mai romantice moduri? Una dintre cele mai inspirate idei pentru un decor romantic este un set-up în fața șemineului. Fie că vorbim despre locuința proprie sau o cabană montană, realizarea unui decor romantic într-un astfel de cadru trebuie să implice neapărat lumânări, așezate elegant în suporturi de lumânări, multe pături și pleduri pufoase, întinse în fața șemineului, câteva gustări, două pahare și o sticlă de vin roșu, toate însoțite de o muzică ambientală ce îmbie la romantism. 

 

Te asigurăm că toate aceste elemente vor crea un cadru de vis pentru o seara romantică alături de persoana iubită.  

2.Decor romantic în dormitor cu baloane și petale de trandafiri 

Una dintre cele mai populare și mai intuitive idei pentru un decor romantic este decorarea dormitorului cu petale de trandafiri și baloane din folie umflate cu heliu, de culoare roșie. Dacă vorbim despre un decor romantic pentru Dragobete sau Valentine’s Day, poți opta pentru decorațiuni de petrecere tematică Valentine’s Day, chiar dacă petrecerea se va da în…doi. Astfel, câteva lumânări parfumate, petale de trandafiri dispuse pretutindeni, câteva baloane din latex cu inimioare și două pahare de șampania pot face deliciul unei seri romantice în doi. 

 

Dacă vrei să fii cu adevărat creativ, poți „pava” drumul spre dormitor cu petale de trandafiri, însoțite de mici lumânărele, exact așa cum sunt decorurile romantice în filmele de dragoste!

3.Decor romantic în baie cu spumă și pahare de șampanie 

O altă idee de decor romantic absolut spectaculoasă este realizarea unui astfel de set-up în baie. O seară romantică în cadă va fi o amintire mai mult decât minunată, cu atât mai mult dacă în acest cadru romantic se va regăsi o cadă cu spumă și lumânări, uleiuri esențiale cu parfum afrodisiac, petale de trandafiri, două pahare de șampanie și un platou cu căpșuni glazurate cu ciocolată. 

 

Dacă vrei să faci cea mai frumoasă surpriză pentru iubit sau iubită, cu siguranță aceasta se numără printre cele mai romantice și mai seducătoare! 

4.Seară romantică acasă într-un cort decorat estetic

Știm că poate părea ciudat să amplasezi un cort în mijlocul livingului, însă acesta va fi punctul de atracție al unui decor romantic cum doar în filme mai vezi. Și nici măcar nu trebuie să fie un cort propriu-zis, ci va fi suficient să optezi pentru un cadru din lemn, pe care să suprapui bucăți mari de pânză albă. Decorează apoi cortul cu instalații luminoase, baloane din folie cu heliu pentru Valentine’s Day și Dragobete, lumânări parfumate și petale de trandafiri. 

 

Acest decor romantic poate fi completat cu o muzică romantică și cu două pahare de vin roșu, dar și de câteva gustări savuroase. 

5.Cină romantică în doi cu lumânări și trandafiri 

Cum îți sună o cină romantică în doi? Nouă ne sună extrem de romantic! În afara preparatelor pe care le poți comanda sau le poți găti chiar tu pentru persoana iubită, este nevoie să setezi și cadrul perfect pentru un astfel de moment. Din decorul romantic nu trebuie să lipsească fața de masă din materiale fine, farfuriile din porțelan și tacâmurile atent alese, paharele din cristal, suporturile de lumânări, lumânările parfumate și un buchet de trandafiri. 

 

Pentru un plus de stil, poți alege să serviți masa în stil turcesc, optând pentru masă joasă, în jurul căreia să plasezi pături pufoase și perne decorative. Nu uita și de sticla de vin roșu, perfectă pentru un asemenea scenariu romantic în doi. De asemenea, un aranjament din flori poate fi una dintre cele mai frumoase idei de cadouri pentru iubita ta!  

6.Decor romantic în balcon cu felinare și masă romantică 

Un set-up romantic poate fi creat și pe balcon, cu doza de inspirație necesară. De pildă, poți opta pentru aranjarea mesei pe balcon într-un stil romantic, cu flori, lumânări parfumate și deserturi delicioase. De asemenea, poți integra în decorul romantic de pe balcon o mulțime de perne și pături pufoase, mărginite de felinare și instalații luminoase, pentru o atmosferă romantică de vis. 

 

O boxă portabilă cu cele mai romantice melodii va însoți perfect acest cadru romantic, ideal pentru declarații de dragoste siropoase. 

7.Seară romantică pe plajă cu delicii fine și pahare de șampanie 

Plănuiți o vacanță exotică și îți dorești să-ți impresionezi iubita printr-un decor romantic fabulos? Atunci cu siguranță aerul boem al unei plaje sălbatice te va inspira să creezi cel mai romantic decor. O idee deosebită poate fi plasarea unei pături pe nisip, în mijlocul unei inimi mari realizate din lumânări. Optează pentru o masă mobilă pe care să așezi platouri cu preparate savuroase, două pahare cu picior și o frapieră în care să va aștepte o sticlă de șampanie. 

 

Răspândește petale de trandafiri pretutindeni și vei reuși să creezi scenariul perfect pentru cererea în căsătorie, atât de mult așeptată de către persoana iubită. Dacă vă aflați în vacanță cu un grup de prieteni, puteți alege chiar să organizați și o petrecere surpriză, pentru a marca acest moment important pentru viața voastră de cuplu! 

 

Cu atâtea scenarii romantice, cu siguranță vei deborda de creativitate în realizarea celor mai frumoase decoruri romantice pentru persoana iubită. Atâta vreme cât vei dispune de inspirație și de câteva decorațiuni romantice, poți transforma orice spațiu în locul ideal pentru o noapte romantică alături de jumătatea ta!

Suport clienti Luni-Sambata: 09:00-17:00

0371234626 contact@articole-petreceri.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!