Petrecere surpriza: Idei de organizare si lista de cumparaturi de care ai nevoie

Petrecere surpriza: Idei de organizare si lista de cumparaturi de care ai nevoie

O petrecere surpriză este cel mai frumos mod de a sărbători o ocazie specială, așa cum este o zi de naștere, de exemplu. Este adevărat, o petrecere surpriză necesită o bună organizare, însă bucuria și entuziasmul pe care persoana surprinsă le simte atunci când descoperă ce au organizat prietenii face ca tot efortul depus să merite. 

 

Aceste tipuri de petreceri sunt destinate persoanelor de toate vârstele, iar scopul articolului de mai jos este acela de a te învăța cum să organizezi o petrecere surpriză reușită, într-un mod eficient. Dacă și tu dorești să organizezi o astfel de petrecere pentru o persoană dragă, descoperă în rândurile următoare care sunt pașii de organizare a unei petreceri surpriză, câteva idei de organizare și ce trebuie să treci pe lista de cumpărături pentru un astfel de eveniment!  

Pași pentru organizarea unei petreceri surpriză 

Până la apariția în pragul ușii a persoanei dragi și până la surprinderea acesteia cu un grandios strigăt în cor „Surprizăăă!” este mult de lucru. Așadar, va trebui să te încarci cu multă determinare, cu atât mai mult dacă locuiești sub același acoperiș cu persoana pe care dorești să o surprinzi. Iată pașii esențiali pentru a organiza o petrecere surpriză ca la carte! 

Află care sunt gusturile persoanei 

Cum petrecerea surpriză este pentru altcineva, aceasta trebuie să fie planificată în funcție de gusturile personale ale persoanei respective, așa cum se întâmplă și în organizarea unui petreceri aniversare. Astfel, pune-te în locul său, gândește-te la hobby-urile pe care le are, la mâncarea și băutura preferată sau la muzica pe care o ascultă. De asemenea, preferă o petrecere grandioasă sau o petrecere mică, între prieteni? Înainte de a începe organizarea, e important să cunoști aceste detalii. 

Calculează un buget pentru petrecerea surpriză 

Înainte de a începe organizarea petrecerii surpriză, este important să ai în vedere și bugetul de care dispui. În funcție de acest aspect vei putea să-ți faci o imagine de ansamblu cu privire la cât de mare vrei să fie petrecerea. De pildă, poți găsi spații în care ți se permite să organizezi petreceri surpriză la care să aduci propria mâncare de acasă. Cu toate acestea, vei avea nevoie în continuare de un buget pentru alte pregătiri.  

Stabilește o dată și o locație pentru petrecere

Pentru a organiza corespunzător o petrecere surpriză, e necesar să alegi în primul rând o dată și o oră la care să poată merge toți prietenii și, desigur, oaspetele de onoare. De asemenea, trebuie să te asiguri că persoana ce urmează a fi surprinsă nu are un alt plan pentru ziua aleasă. 

 

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le alegi pentru organizarea unei petreceri surpriză este locul în care se va desfășura petrecerea. În funcție de momentul în care dorești să o organizezi, este mai convenabil să alegi să o faci acasă sau într-un local. Cea mai bună opțiune rămâne, însă, închirierea unui local special pentru astfel de petreceri. 

Selectează invitații pentru petrecere

Ideea de a organiza o petrecere surpriză este cu siguranță genială, însă trebuie să ții cont că persoana pe care dorești să o surprinzi nu poate afla despre petrecere, pentru că altfel nu ar mai fi o surpriză. Prin urmare, dacă inviți prea mulți oameni, cel mai probabil unul dintre ei nu va ști să păstreze secretul și să ruineze momentul surprizei. Discută cu fiecare dintre invitați individual și cere-le să păstreze secretul.

 

De asemenea, gândește-te la toate persoanele importante din viața persoanei sărbătorite, inclusiv membrii ai familiei, prieteni din facultate sau colegi. Discută cu familia și prietenii oaspetelui de onoare. Cu cât invitații cunosc mai multe detalii, cu atât riscul ca surpriza să fie dezvăluită accidental va fi mai redus.  

Decide decorul și tema petrecerii 

Cea mai bună modalitate de a anima o petrecere surpriză este de a o transforma într-o petrecere tematică. Gândește-te la un subiect care are legătură cu hobby-urile persoanei sărbătorite și încearcă să dai dovadă de creativitate și originalitate în abordare. Ulterior gândește-te să creezi alături de prieteni cel mai frumos decor, în așa fel încât toți ce invitați să se distreze copios. 

 

Baloanele umflate cu heliu și arcadele din baloane se numără printre cele mai inspirate elemente de decor pentru o petrecere surpriză. Poți opta chiar și pentru tunuri de confeti sau alte articole de petrecere fabuloase. 

Planifică momentul cheie al surprizei 

Asigură-te că toți complicii tău au totul pregătit în ziua surprizei. Astfel, când sărbătoritul se apropie de locul petrecerii, ai grijă să nu întâlnească pe niciunul dintre prietenii săi la locație, căci asta ar crea suspiciuni. De asemenea, ține sărbătoritul ocupat în ziua petrecerii și fă planurile din timp, pentru ca momentul surprizei să fie unul cu adevărat surprinzător.

 

În ziua cea mare, vorbește cu toți invitații și planifică modul în care se va desfășura momentul dezvăluirii. Toată lumea ar trebui să știe când să strige „Surpriză!”. 

Nu uita de meniul petrecerii surpriză 

Ține cont de numărul de invitați care au confirmat prezența la petrecere. În acest fel poți crea meniul de mâncare și băutură pentru petrecere. Dacă petrecerea surpriză se va desfășura într-un local, e important să informezi responsabilul cât mai curând, în așa fel încât să rezerve tot ce ai nevoie. Nu uita și de tort! În ceea ce privește băuturile, cumpără suficientă pentru numărul de invitați confirmați. 

Idei de organizare a unei petreceri surpriză 

Dacă vrei ca sărbătoritul și toți cei prezenți să se bucure de petrecerea surpriză, este important să pui la cale câteva elemente care să distreze oaspeții. În rândurile de mai jos îți vom propune câteva idei de petrecere surpriză menite să te inspire și să transforme petrecerea într-una originală. 

Optează pentru un grup muzical sau DJ

Afla preferințele muzicale ale persoanei pe care dorești să o surprinzi cu o petrecere surpriză și rezervă o formație care să cânte melodiile sale preferate. O altă opțiune este angajarea unui DJ care să redea muzica pe care o dorește oaspetele de onoare. 

Invită un artist care desenează caricaturi 

Una dintre activitățile de succes la o petrecere surpriză este invitarea unui artist care face caricaturi. Aceasta este o idee bună pentru o petrecere unică, iar familia și prietenii se vor bucura cu siguranță să plece acasă cu astfel de desene amuzante. 

Amplasează un photo booth pentru petrecerea surpriză 

Un element clasic care nu trebuie să lipsească de la nicio petrecere, mai ales una surpriză, este un photo booth, un mod amuzant de a obține fotografii amuzante. 

Creează o prezentare video pentru persoana sărbătorită 

O altă activitate menită să distreze toți invitații și să surprindă persoana sărbătorită este crearea unei prezentări video în care să ruleze imagini amuzante cu oaspetele de onoare și persoanele invitate la petrecere. Alocă timp prelucrării videoclipului, în așa fel încât momentul să fie cu adevărat unic. 

Lista de cumpărături pentru o petrecere surpriză

Acum că ai toate informațiile necesare pentru organizarea unei petreceri surpriză, a venit momentul să trecem în listă toate elementele pe care trebuie să le achiziționezi pentru o astfel de petrecere. Desigur, dacă alegi să organizezi petrecerea la un restaurant, nu va trebui să treci pe lista de cumpărături decorul sau meniul, însă dacă ai de gând să organizezi petrecerea surpriză acasă, iată ce trebuie să existe pe lista ta: 

 

Sperăm că prin informațiile de mai sus am reușit să îți dezvăluim toate secretele organizării unei petreceri surpriză memorabile. Ține cont de pașii de organizare și de ideile menționate mai sus, după care întocmește lista de cumpărături în funcție de ideile de petrecere pe care le ai în plan. În final, petrecerea surpriză se va transforma cu siguranță într-o petrecere de neuitat pentru oaspetele de onoare și pentru toți invitații!

Suport clienti Luni-Sambata: 09:00-17:00

0371234626 contact@articole-petreceri.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!