Idei de marturii pentru nunta si botez

Idei de marturii pentru nunta si botez
Noi, cei de la Baloons4Party, te-am inspirat de-a lungul timpului în crearea celor mai frumoase momente din viața ta. Ți-am oferit o mulțime de idei prin care să-ți surprinzi iubita cu o cerere în căsătorie inedită, te-am inspirat cu idei pentru petrecerea burlăcițelor și chiar te-am ajutat să realizezi decorul nunții tale, așa cum ai visat-o din totdeauna. 
 

Există, însă, un mic și important detaliu pe care încă nu am pus accentul și anume mărturiile de nuntă și botez. Știm cu toții că mărturiile sunt acele mici suveniruri oferite participanților la aceste evenimente încărcate de emoții, însă puțin cunosc cu adevărat semnificația acestor semne de recunoștință și mulțumire. 

 

Acesta este și motivul pentru care astăzi ne dorim să-ți dezvăluim mai multe informații despre aceste mărturii, dar și să te inspirăm cu câteva idei originale de mărturii pentru nuntă și botez, cu care să-i poți surprinde în cel mai plăcut mod pe cei dragi, ce aleg să-ți fie alături în astfel de momente pline de însemnătate. Te invităm să descoperi ce sunt mărturiile, dar și care sunt cele mai frumoase modele de mărturii! 

Ce sunt mărturiile de nuntă? 

Mărturiile pentru nuntă sunt modul prin care mirele și mireasa le mulțumesc celor prezenți pentru că le-au fost alături. Prin urmare, mărturiile de nuntă pot fi considerate un soi de suveniruri, a căror menire este să le aducă aminte nuntașilor petrecăreți de această zi specială. 

 

Tradiția mărturiilor de nuntă este moștenită de sute de ani, devenind din ce în ce mai populară în majoritatea țărilor europene, printre care și România. Obiceiul de a oferi mărturii nu se limitează, însă, doar la nunți, căci a fost adoptat de-a lungul timpului și în alte contexte festive precum botezurile sau petrecerile aniversare

 

Dacă nu ai nici cea mai mică inspirație cu privire la mărturii de nuntă originale și spectaculoase, ți-am pregătit în rândurile imediat următoare câteva idei de mărturii de nuntă care să-i impresioneze pe cei prezenți. 

Idei de mărturii pentru nuntă 

Așa cum am promis, îți vom prezenta câteva idei de mărturii pentru nuntă deosebite, pe care invitații să le păstreze cu drag și care să le amintească, peste ani, cât de frumoasă a fost nunta la care s-au distrat până în zorii zilei.  

Mărturii dulci în ambalaje inedite 

Cine nu iubește ciocolata? Fă-ți invitații de la nuntă să se simtă apreciați și lasă-i să plece cu gustul fericirii pe buze! Optează pentru cutiuțe frumos decorate, așa cum sunt mărturia de nuntă cutie de carton mire sau mărturia de nuntă cutie de carton mireasă și adaugă în ele cele mai delicioase bomboane de ciocolată. Și poate și un mesaj surprinzător! 

Miere în borcane simpatice 

Mărturiile de nuntă cu miere sunt un adevărat simbol tradițional în țara noastră, acestea fiind apreciate de toți petrecăreții de la eveniment. Dacă îți dorești mărturii de nuntă handmade, poți alege să decorezi borcanele alese pentru acestea cu mesaje haioase și capace din material textil, prinse estetic cu sfoară.

Boabe de cafea în ambalaje personalizate 

Mărturiile de nuntă cu boabe de cafea pot fi o idee de mărturii de-a dreptul surprinzătoare, mai ales pentru iubitorii de cafea. Cu toții iubim gustul, aromele și locul în care boabele de cafea ne trimit cu gândul, așa că îți sugerăm să optezi pentru ambalaje personalizate cu numele și data nunții, pe care să le prinzi în mod estetic cu cârlige mici din lemn. Vor fi spectaculoase! 

Mărturii de nuntă din lumânări fermecătoare 

O altă idee excelentă de mărturii pentru nuntă poate fi oferirea unor lumânări parfumate, care radiază liniște, căldură și confort. Alege lumânărelele parfumate și integrează-le în suporturi personalizate din lemn, pe care să gravezi numele voastre și data evenimentului. În acest fel, fiecare dintre invitații tăi se va simți cu un pas mai aproape de natură, amintindu-le de nunta ta organizată în grădină. 

Mini rame foto drept mărturii de nuntă 

Poți alege să oferi invitaților tăi și o mărturie de nuntă de tip ramă foto, în varianta mini. Aceasta poate fi oferită cu mesaje personale, amuzante sau motivaționale. La finalul evenimentului, oaspeții le pot lua acasă și pot insera cele mai fabuloase poze pe care le-ați făcut împreună în photobooth-ul de la eveniment! 

Ce sunt mărturiile de botez?

Participarea la botezul unui copil este un eveniment deosebit și încărcat de emoții pentru toți invitații, nu doar pentru părinți. Dincolo de amintirile de la petrecerea de botez rămân și mărturiile de botez, primite de către invitați tocmai pentru a păstra vii, în timp, aceste momente. 

 

Așa cum am povestit și în cazul mărturiilor pentru nuntă, mărturiile de botez sunt, de asemenea, mici cadouri prin care părinții bebelușului creștinat mulțumesc celor invitați pentru participarea la petrecerea care celebrează intrarea micuțului în lumea creștină.  

 

Acum că am stabilit ce reprezintă mărturiile de botez, ți-am pregătit mai jos o serie de idei de mărturii pentru botez, atât tradiționale, cât și inedite, gata să-i cucerească pe toți cei prezenți la petrecerea de botez a micuțului tău. 

Idei de mărturii pentru botez 

Dacă tot am oferit cele mai interesante idei de mărturii de nuntă, a venit momentul să te inspirăm și cu o serie de idei de mărturii pentru botez, care să lase o amintire plină de semnificație celor prezenți la eveniment. Iată sugestiile noastre! 

Mărturii de botez cu biberon 

Dacă ești în căutarea unor mărturii care să stârnească zâmbete, mărturiile pentru botez sub formă de biberon pot fi cea mai inspirată alegere. Alege o mărturie biberon albastru sau mărturie biberon roz, în funcție de sexul bebelușului și alege să le umpli cu tot soiul de dulciuri și mesaje prin care să-ți arăți aprecierea. 

Mărturii în formă jucăușă din cristal 

Mărturiile jucăușe din cristal, în formă de animăluțe, pot fi unele dintre cele mai frumoase amintiri cu care invitații vor rămâne în urma evenimentului. Desigur, alături de pozele de la petrecerea de botez. Sugestia noastră este să alegi o mărturie ursuleț It's a girl din cristal sau o mărturie ursuleț It's a boy din cristal. Vei face o impresie pe cinste! 

Mărturii pentru botez în formă de cărucior 

Dacă tot vorbeam de mărturii de botez din cristal, o idee excelentă poate fi și alegerea unei mărturii căruț din cristal albastru sau a unei mărturii căruț din cristal roz, perfecte de oferit invitaților după petrecerea de botez a copilului tău. 

Mărturii sub formă de acadele pe băț 

O astfel de mărturie sau favor de botez este ideală, căci poți găsi în magazinele de specialitate cele mai diverse arome și culori, potrivite cu tematica botezului. Mai mult decât atât, poți achiziționa astfel de acadele cu plante comestibile, în diverse forme, poate chiar și în formă de suzetă! Ambalează-le delicat și atașează fiecărei acadele un mesaj personalizat pentru invitați. 

Mărturii de botez cu semn de carte 

O idee unică de mărturii pentru botez pot fi și semnele deosebite de carte, cu cele mai diverse modele, care să marcheze această zi importantă din viața ta. Mai mult decât atât, aceste mărturii le vor fi de folos invitaților și îi vei încuraja să redescopere plăcerea lecturii. 

 

Sperăm că acest articol a reușit să fie unul inspirațional, dată fiind mulțimea de idei de mărturii pentru nuntă și botez, marcantă pentru evenimente de o asemenea anvergură. Lasă-ți imaginația să zburde și alege cele mai frumoase mărturii cu care să-i impresionezi pe toți cei prezenți!

Suport clienti Luni-Sambata: 09:00-17:00

0371234626 contact@articole-petreceri.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!