Idei pentru petrecerea burlacitelor: Cum sa organizezi o petrecere trasnita

Idei pentru petrecerea burlacitelor: Cum sa organizezi o petrecere trasnita

Petrecerea burlăcițelor este cea mai bună ocazie de a te distra cu cele mai bune prietene, așa cum doar în anii de studenției știați să o faceți. Indiferent de temele și ideile creative care vă trec prin minte, se anunță, fără doar și poate, o seară de neuitat. 

 

Și dacă ai impresia că organizarea unei ieșiri cu fetele este piece of cafe, s-ar putea să constați că petrecerea burlăcițelor se dovedește a fi o mare provocare. Rețeta secretă? Începe din timp planificarea, analizează toate opțiunile și ține cont de părerile celorlalte fete din grup. 

 

Dacă și tu vrei să te mândrești cu rolul de organizator al acestei „escapade” cu fetele, ți-am pregătit în rândurile următoare câteva idei care să te ajute să organizezi petrecerea burlăcițelor în cel mai trăsnit mod. Dar și cel mai organizat! 

Cine organizează petrecerea burlăcițelor? 

Conform tradiției, domnișoarele de onoare sunt cele responsabile de organizarea acestui eveniment, căci mireasa nu trebuie să poarte grija organizării petrecerii burlăcițelor. Astfel, prietenele apropiate sunt cele care plănuiesc totul, având sarcini bine stabilite și o singură persoană care să coordoneze întreaga desfășurare. 

 

Tu ești fericita coordonatoare? Atunci trebuie să începi prin a nota tot ce urmează să se desfășoare în seara cu pricina. Creionează apoi punctele pe care trebuie să le urmezi, pentru ca viitoarea mireasă să fie de-a dreptul impresionată și mulțumită că îi sunteți alături într-un moment atât de special. 

Etapele de planificare a petrecerii burlăcițelor 

Așa cum am menționat anterior, regula esențială este ca planificarea pentru petrecerea burlăcițelor să începă cu câteva luni înainte de nuntă. Desigur, poți organiza o petrecere deosebită și într-un timp mai scurt, însă nu e indicat să lași totul pe ultima sută de metri, dacă îți dorești momente magice. Descoperă în rândurile următoare cum poți organiza eficient acest eveniment, urmând să personalizezi detaliile în funcție de specificul vostru de petrecere. 

Dialogul cu viitoarea mireasă

Înainte de a începe să iei decizii importante cu privire la organizarea petrecerii burlăcițelor este întotdeauna bine să te consulți cu mireasa. Află care sunt așteptările ei de la o petrecere de burlăcițe, ce sugestii sau restricții impune, dacă are o dată preferată sau care sunt persoanele pe care și le dorește alături la acest eveniment. Nu ai vrea să organizezi o petrecere Hollywood cu stripperi, când ea preferă un loc mai liniștit! Și nici să faci presupuneri cu privire la lista de invitați! 

Distribuirea rolurilor 

În orice grup de prietene există fete care sunt mai pricepute la un anumit lucru decât altele. Una este meticuloasă și atentă la detalii, alta este carismatică, uneia îi place să alerge în goana după cadouri. Astfel, e important să lucrați în echipă pentru organizarea petrecerii burlăcițelor. Ție îți va veni sarcina de a distribui rolurile, așa că odată ce te-ai ocupat de acest aspect, poți crea un grup pe Whatsapp sau pe Facebook, pentru ca în acest fel toată lumea să fie la curent cu evoluția pregătirilor. 

Alegerea unui concept 

Fiind un obicei preluat de la americani, petrecerea burlăcițelor nu impune anumite tradiții, iar când vine vorba de organizarea acesteia, te poți bucura de libertate absolută. Atunci când alegi tema petrecerii este important să iei în considerare personalitatea miresei și să plănuiești ceva ce știi că o va face fericită. Indiferent de alegere, e important ca tematica petrecerii să fie gândită special pentru ea. 

Stabilirea bugetului 

Odată ce ai ales conceptul petrecerii, e important să stabilești un buget. Acesta, desigur, va fi suportat în totalitate de către invitatele la petrecere. Chiar dacă e un aspect mai delicat, e important ca fiecare în parte să se simtă confortabil cu cheltuielile impuse. Astfel, discută cu restul fetelor și stabiliți împreună detaliile pentru petrecere burlăcițelor, pentru ca fiecare să aibă o imagine clară asupra a ceea ce urmează să se întâmple și a costurilor. Există costuri care vor apărea chiar și pe parcursul organizării, în funcție de specificul petrecerii: mijloace de transport (avion, limuzină), fotograf, animatori, cadouri. 

Efectuarea rezervărilor 

Plănuiești să plecați într-un city break sau într-o drumeție? Atunci este important să faci toate rezervările necesare cât mai repede cu putință. Orientează-te spre cele mai bune oferte de cazare și transport, urmând să comunici detaliile și celorlalte fete. 

Trimiterea invitațiilor 

Optează pentru trimiterea unor invitații electronice, cât mai vesele și în ton cu tematica petrecerii. Există o mulțime de platforme online și programe, dacă vrei să obții un design special al invitațiilor. 

Alegerea fotografului 

Știm că selfie-urile or să curgă pe rețelele de socializare, însă nu ar trebui să neglijezi surprinderea unor momente cheie ale petrecerii burlăcițelor. Tocmai de aceea, cel mai indicat ar fi să angajezi un fotograf profesionist, care să poată surprinde cele mai frumoase ipostaze cu mireasa și grupul ei de prietene. 

Sesiunea de shopping pentru petrecerea burlăcițelor 

Petrecerea burlăcițelor este ocazia ideală de a umple coșurile de cumpărături cu cea mai sclipitoare recuzită pentru petreceri tematice. Și vestea bună este că există o mulțime de magazine de profil cu cele mai frumoase accesorii pentru petrecerea burlăcițelor, de la baloane și confetti, până la coifuri și suflători

 

Trebuie să recunoști, e momentul perfect să cumperi unicorni roz, cartoane amuzante pentru fotografii, decorațiuni pentru cupcakes, pahare strălucitoare pentru cocktailuri sau alte articole pe care probabil ți-a fost jenă să le cumperi până acum! 

Idei trăsnite pentru o petrecere a burlăcițelor de neuitat 

Și pentru că ți-am promis că îți vom oferi și câteva idei pentru o petrecere trăsnită, ne ținem de promisiune și te inspirăm cu cele mai savuroase dintre ele! 

  • Turul cluburilor din oraș

Dacă viitoarea mireasă își dorește să retrăiască nopțile albe din anii de facultate și să danseze cât e seara de lungă, atunci poți plănui ca petrecerea burlăcițelor să înceapă cu o cină într-un local fancy și să continue cu o listă întreagă de cluburi pe care vă doriți să le cuceriți! 

  • Tematica Sex and the city 

Și dacă tot am menționat cluburile și restaurantele, ce ar fi dacă le-ai alege pe amândouă și ai mai adăuga la acestea și o sesiune de shopping? Nu trebuie să locuiți în New York ca să pretindeți că sunteți, măcar pentru o zi, aventuroasele actrițe din Sex and the city! Petreceți ziua la cumpărături, iar seara puteți ieși în oraș cu ținutele achiziționate. Alegeți un local extravagant, comandați cocktailuri și petreceți o seară fabuloasă! 

  • Petrecere în stilul anilor 90 

Vrei să obții garantat doar râsete și voie bună? Atunci organizează petrecerea burlăcițelor cu tematica anilor 90. Suntem siguri că toate prietenele din grup vor ști absolut toate versurile de la melodii vechi, pe care nu le-au mai ascultat de zeci de ani! Poți organiza petrecerea chiar acasă, pentru un ambient mai confortabil și intim. Adună melodii ale artiștilor faimoși din perioada respectivă și pregătiți-vă pentru o seară întreagă de cântec și dans! 

  • Petrecere în pijamale  

Petrecerea în pijamale este una dintre cele mai distractive și accesibile idei de organizare pentru petrecerea burlăcițelor. Cu această ocazie, retrăiți împreună perioada adolescenței, cu sesiuni infinite de make-up-uri amuzante, cu dulciuri și popcorn cât cuprinde, cu băuturi colorate, bârfe și râsete copioase. Asigură-te că gustările și băutura nu vor lipsi de la petrecere, la fel și articolele speciale pentru petrecere, jocurile și muzica. Va fi o seară pe cinste! 

  • Drumeție la munte cu cortul 

Viitoarea mireasă iubește natura și preferă drumețiile în favoarea nopților gălăgioase? Atunci cu siguranță o aventură la munte poate fi una dintre cele mai inspirate alegeri. Și pentru ca drumeția să fie și mai aventuroasă, îți sugerăm să optezi pentru campare! Așa că pregătește corturile, sacii de dormit și păturile, căci se lasă cu drumeții. Dacă vrei să creezi o atmosferă de poveste, adaugă pe lista de cumpărături beculețe pentru decorul corturilor, câteva felinare și câteva marshmallows. Va fi minunat să faceți un foc de tabără și să depănați amintiri, învăluite în arome de bezea! 

 

Indiferent de conceptul de petrecere ales, cel mai important este că veți petrece timp împreună, în timp ce viitoarea mireasă va fi înconjurată de persoanele dragi din viața ei. Sperăm că acest articol ți-a oferit suficiente idei pentru organizarea petrecerei de burlăcițe ca la carte și că vei reuși să creezi cele mai frumoase amintiri pentru cea care urmează să spună cel mai hotărât „Da!”. 

Suport clienti Luni-Sambata: 09:00-17:00

0371234626 contact@articole-petreceri.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!