Cum alegi decorul pentru botez? Idei originale si sfaturi practice

Cum alegi decorul pentru botez? Idei originale si sfaturi practice
Urmează să-l botezi pe noul membru al familiei tale? După ceremonia religioasă, probabil, te-ai gândit și la organizarea petrecerii de botez care-ți permite să sărbătorești momentul alături de cei dragi.
 

Pe lângă alegerea ținutelor, a meniului sau a trupei care va cânta la botez, ai nevoie și de un decor de vis care să încânte pe toată lumea. Vrei să știi cum alegi decorul pentru botez?

 

Inspiră-te din următoarele idei și sfaturi te vor ajuta să transformi botezul într-un eveniment impecabil.

Gândește-te la câteva idei tematice

Nu vorbim despre o petrecere destinată exclusiv copiilor, însă organizarea unui botez este diferită de cea a unei nunți. Datorită acestui eveniment care sărbătorește creștinarea unui copil, îți permiți să fii mai creativ în alegerea accesoriilor sau a tematicii astfel încât totul să-i încânte și pe micuții prezenți la botez.

 

De aceea, poți să iei în calcul idei tematice diferite. Animăluțele, precum ursuleții, câinii sau pisicile se numără printre preferatele celor mici, așa vei găsi o mulțime de idei de decor cu aceste teme. Fie că optezi pentru baloane în formă de animale sau cumperi jucării de pluș, totul contribuie la alcătuirea spiritului ludic.

 

Nu te încântă această idee sau preferi ceva mai simplu? Păstrează o temă neutră și elegantă pentru botezul prichindelului tău. Cumpără accesorii roz și albastre care pot fi îndrăznețe și animate pentru petrecerea de botez. Dincolo de aceste culori, pe care le găsești în mod obișnuit la un botez, nu neglija nici nuanțele neutre de bej, gri sau crem, ideale pentru un decor clasic.

Ocupă-te de aranjamentele florale

Indiferent dacă ai fetiță sau băiețel, merită să decorezi spațiul în care sărbătorești cu flori superbe. Decorațiunile florale pot fi adăugate pe mesele invitaților, în locul unde se realizează fotografiile, dar și pe ornamente suspendate, în colțul încăperii. Oricare ar fi culoarea sau tipul florilor, acestea oferă atmosfera unică și intimă pe care o dorești la un botez.

 

Poți să alegi aranjamentele florale minunate dacă ții cont de stilul și culoarea în care va fi organizat evenimentul. Ai la dispoziție flori în nuanțe deschise de roz sau oranj, pentru botezul unei fetițe, sau flori bleu, pentru băieței. 

 

Anotimpul contează atunci când ești în căutarea florilor pentru botez. Sărbătorești vara? Investește în lavandă sau bujori. Primăvara, sunt recomandate liliacul, narcisele sau freziile, în timp ce sezonul rece este potrivit pentru hortensii sau crenguțe de brad.

Creează o atmosferă perfectă cu ajutorul baloanelor

Ce ar fi un decor de botez fără baloane? Poți să alegi baloane pentru botezul unui băiat sau baloane pentru botez de fetiță ca să creezi un spațiu cochet la petrecerea organizată în cinstea lor.

 

Din fericire, baloanele îți permit să creionezi un spațiu excelent la botez fără să ai nevoie de un buget generos. Totodată, poți folosi baloanele pentru decorarea meselor, dar și pentru intrarea în restaurant. Verifică și arcadele de baloanele ca să înfrumusețezi locul petrecerii de botez şi aruncă o privire la baloanele cu heliu, în modele unice.

Nu uita de candy bar!

Nu știi pe ce să pui accent la botez? Decorul poate fi completat de candy bar! Acesta a devenit esențial pentru petrecerea de botez și este preferatul tuturor indiferent de vârstă. Poți să-l amenajezi cu ajutorul familiei sau poți să apelezi la un organizator de evenimente care să se ocupe de decorarea lui în concordanță cu tema aleasă pentru botez.

 

Candy barul pune la dispoziția oaspeților la botez o varietate de dulciuri, însă poate să fie și o parte integrantă a decorului, mai ales că este întotdeauna plin de culori vii, care atrag atenția.

Alege accesoriile potrivite pentru botez

Ca să decorezi frumos locul în care sărbătorești botezul, îți trebuie și accesorii pentru petrecere. Ai nevoie de farfurii, pahare, șervețele sau mărturii care pot fi așezate pe masă, în funcție de tematica petrecerii.

 

Găsești aceste accesorii în nuanțe colorate, recomandate pentru o petrecere veselă de botez. Achiziționează și tunuri de confetti sau mărturii, responsabile cu crearea momentelor unice de la botez.

Decorează potrivit mesele și scaunele

Poți da lovitura și cu modul în care arată mesele și scaunele așa că trebuie să te ocupi corespunzător și de acest aspect la botez. Deși decorarea scaunelor este adesea neglijată, merită să ții cont de forma lor, dar și de tematica botezului.

 

Astfel, aceste obiecte de mobilier pot fi împodobite cu funde, panglici, diferite broșe sau aranjamente cu flori naturale care înfrumusețează spațiul. În ceea ce privește mesele, acestea sunt o parte esențială din decorul pentru botez. Și în această situație, ar fi bine să te orientezi către fețe de mese din materiale și culori potrivite cu tematica petrecerii.

 

Sunt recomandate fețele de mese albe sau nude pentru botez, dar și nuanțele deschise de verde, bleu sau roz, dacă ai ales aceste culori pentru petrecere.

 

Alegerea decorului pentru botezul noului născut este un moment important în organizarea petrecerii. Ai în vedere aceste sfaturi și pune bazele celui mai frumos și emoționant moment din viața ta!

Suport clienti Luni-Sambata: 09:00-17:00

0371234626 contact@articole-petreceri.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!