Idei originale pentru a anunta sexul copilului tau

Idei originale pentru a anunta sexul copilului tau

Sarcina este unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei și multe cupluri se bucură de împărtășirea acestei vești spectaculoase familiei, prietenilor și oamenilor apropiați. La urma urmei, este un eveniment deosebit, plin de așteptări și surprize, cu încărcătură emoțională. Odată cu anunțarea sarcinii, unul dintre lucrurile pe care persoanele apropiate îl așteaptă este dezvăluirea genului copilului.

Și cum trendul petrecerii revelării genului copilului, preluat din Statele Unite, a devenit o adevărată modă la nivel global, vom merge pe ideea organizării unei astfel de petreceri. Dacă și tu ai ajuns în momentul în care dorești să dezvălui sexul bebelușului și ești în căutarea unor modalități surprinzătoare pentru a o face, îți propunem în rândurile următoare o serie de idei originale pentru a face anunțul cu stil. Iată unele dintre cele mai interesante idei pentru a anunța sexul copilului tău! 

Petrecere tematică cu prăjituri, o idee îndulcită pentru dezvăluirea sexului copilului 

Articolele pentru petreceri tematice sunt la mare căutarea în organizarea petrecerilor moderne, motiv pentru care te poți folosi oricând de acestea și la petrecerea de dezvăluire a sexului bebelușului tău. Însă de această dată avem pentru tine o idee îndulcită de baby gender reveal, care implică îndulcirea invitaților prezenți la eveniment cu cele mai colorate prăjituri. Iată două idei dulci pentru a dezvălui sexul copilului la petrecere! 

Brioșe

Cine s-ar gândi că dezvăluirea sexului copilului poate fi atât de dulce? Alege să servești brioșe la candy bar-ul de la petrecere, iar atunci când invitații vor mușca din acestea, culoarea umpluturii acestora să le dezvălui genul bebelușului. Alege umpluturi de culoare albastru sau roz pentru a-i surprinde pe cei prezenți! 

Prăjituri cu glazură 

Comandă de la o patiserie prăjituri pentru invitați și sfătuiește-te cu patiserul despre cum ar putea crea prăjituri care să le dea de înțeles oaspeților care este sexul copilului tău. De pildă, poți alege prăjituri glazurate cu glazură roz sau albastră. De asemenea, o idee genială poate fi ascunderea unor migdale din zahăr roz sau albastru în interiorul prăjiturilor. Momentul dezvăluirii sexului copilului va fi cu siguranță unul care va rămâne în amintirea tuturor celor invitați. 

Tort care să dezvăluie sexul bebelușului 

Dezvăluirea sexului copilului poate fi făcută și prin intermediul unui tort adus în punctul culminant al petrecerii. Dacă duci lipsă de inspirație, iată cele mai originale sugestii pe această temă! 

Tort surpriză 

La fel cum există petrecere surpriză, poate exista și tort surpriză. Însă aici nu vorbim despre surprinderea invitaților, ci și a tinerilor căsătoriți. Există o mulțime de cupluri care preferă să fie la fel de surprinse ca și invitații de la petrecere. Dacă și tu dorești să păstrezi secretul până la marele moment, poți ruga tehnicianul, la următoarea ecografie, să noteze sexul bebelușului pe o hârtie, pe care să o pună într-un plic sigilat. Atunci când comanzi tortul pentru petrecere, îi poți înmâna cofetarului plicul, cu instrucțiuni specifice de a decora tortul în roz sau în albastru, în funcție de genul copilului. 

Tort umplut cu bomboane colorate 

Una dintre cele mai frumoase idei pentru a anunța sexul copilului poate fi și umplerea tortului de la petrecere cu bomboane colorate, roz sau albastru, care să dea de înțeles celor prezenți dacă bebelușul va fi fetiță sau băiețel. 

Pinata, una dintre cele mai bune idei pentru a anunța sexul copilului 

Pinata poate fi și ea una dintre cele mai inspirate idei pentru dezvăluirea sexului copilului. Iată ce idei deosebite avem pentru tine! 

Pinata cu confetti 

Pinata, tradițională din America de Sud, poate fi umplută cu confetti roz sau albastre, în funcție de sexul bebelușului. În momentul spargerii pinatei, pentru un plus de efect, poți miza și pentru tunuri de confeti, în culorile dorite. 

Pinata cu suzete colorate

Există o mulțime de firme care pot produce astfel de articole de petrecere, așa că poți alege să ascunzi în interiorul pinatei suzete colorate care să dezvălui sexului copilului tău. Va fi de-a dreptul distractiv să „plouă” cu suzete roz sau albastre! 

Petrecere cu baloane pentru dezvăluirea sexului copilului

Îți vorbeam într-un articol anterior despre cum alegi cele mai inspirate articole pentru petrecere, iar baloanele cu siguranță se regăseau pe această listă. Iată câteva idei inspirate pentru a anunța sexul copilului la petrecere! 

Baloane într-o cutie decorativă 

În universul petrecerilor tip gender reveal baloanele umplute cu heliu și puse într-o cutie decorativă au devenit din ce în ce mai populare. Alege o cutie de mari dimensiuni și câteva baloane umplute cu heliu, în culori specifice, care să dezvăluie invitaților sexul copilului. 

Arcade din baloane 

Arcadele din baloane colorate în roz sau în albastru poate fi o altă idee excelentă de a dezvălui celor prezenți sexul bebelușului. Poți alege să fie o surpriză chiar și pentru tine, dacă dorești să oferi organizatorului petrecerii plicul sigilat primit de la medic, în care este menționat sexul copilului. Oferă-i șansa gazdei de a planifica o petrecere tematică surpriză!  

Petrecere cu revelații distractive 

Dacă îți place suspansul și vrei să ai parte de surpriza vieții tale la petrecerea de dezvăluire a sexului bebelușului, avem câteva idei distractive pentru tine. Iată la ce ne-am gândit! 

Body-uri colorate 

Alege câte un body roz și albastru, identice ca model. Oferă vânzătorului un plic sigilat care conține sexul copilului tău și roagă-l să împacheteze în secret hăinuța care corespunde cu ceea ce a descoperit în plic. În timpul petrecerii, poți deschide pachetul surpriză alături de familie și prieteni, pentru a sărbători împreună acest moment unic. 

Soluție de făcut baloane 

Achiziționează două sticluțe cu soluție de făcut baloane și adaugă în acestea colorant alimentar, roz sau albastru, în funcție de genul copilului. La petrecerea de anunț, poți sufla baloane împreună cu partenerul tău, pentru a dezvălui invitaților ce minune este pe cale să fie adusă pe lume. 


 

Sperăm că am reușit să te distrăm și să te entuziasmăm în egală măsură cu aceste idei originale pentru dezvăluirea sexului copilului tău. Dacă vrei să-ți surprinzi invitații într-un mod original sau îți dorești să fii surprinsă chiar și tu, lasă-te inspirată de toate aceste idei minunate și transformă petrecerea într-un moment pe care-l veți prețui pentru tot restul vieții.

Suport clienti Luni-Sambata: 09:00-17:00

0371234626 contact@articole-petreceri.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!