Ghid pentru organizarea petrecerii de 30 de ani

Ghid pentru organizarea petrecerii de 30 de ani

Petrecerea de 30 de ani este recunoscută la scară largă ca fiind una dintre cele mai importante etape ale tinereții, pe lângă absolvire, cumpărăturile pentru prima casă sau venirea pe lume a unui copil. Acum a venit momentul să sărbătorești finalul anilor tăi zgomotoși și ce ocazie mai bună de a întâmpina o nouă eră a maturității decât o petrecere clasică și elegantă? Știm, parcă ieri, alaltăieri, te ocupai de organizarea majoratului și acum ai atins un nou prag! 

 

Nouă, celor de la Balloons4Party, ne place mult să sărbătorim cu fast cele mai importante evenimente din firul vieții și dacă ne urmărești pe blog, ai văzut deja mulțimea de recomandări privind organizarea unei petreceri aniversare, pentru fiecare categorie de vârstă în parte. Ei bine, articolul de astăzi va fi dedicat în totalitate organizării petrecerii de 30 de ani. Dacă și tu te apropii cu pași repezi de această vârstă, te invităm să descoperi în ghidul de mai jos cum să organizezi o astfel de petrecere, dar și câteva idei de zi de naștere fabuloase! 

Etape de organizare pentru petrecerea de 30 de ani

Așa cum am menționat anterior, ne-am gândit să-ți venim în ajutor cu propriul ghid pentru organizarea petrecerii aniversare de 30 de ani. Iată cum planifici această sărbătoare supremă, de la buget și rezervarea locației, până la tematică și meniu, apoi spune-i hello lui Dirty thirty!  

Stabilirea bugetului pentru petrecerea aniversară

Ca în cazul oricărui eveniment de asemenea anvergură, stabilirea unui buget este esențială pentru a știi la ce să te rezumi în ceea ce privește organizarea petrecerii aniversare. Eleganța și fastul unei petreceri de 30 de ani necesită un buget considerabil, mai ales dacă dorești ca toți cei cunoscut să serbeze alături de tine într-un cadru feeric. Odată ce ai stabilit acest prim detaliu important, poți da startul organizării! 

Alegerea locației pentru eveniment 

Găsirea unei locații care să se potrivească cu stilul și cu personalitatea ta poate fi o adevărată provocare, cu atât mai mult cu cât locul în sine trebuie să debordeze de bun gust și eleganță, dată fiind această etapă importantă a maturității. Dacă sezonul îți permite, o locație elegantă pentru petrecerea de 30 de ani poate fi o grădină de vară. 

Crearea listei de invitați și trimiterea invitațiilor 

O altă etapă importantă de planificare a petrecerii de 30 de ani este și stabilirea unei liste de invitați, alături de gândirea și trimiterea invitațiilor, fie ele în format fizic sau electronic. Prietenii apropiați, familia, colegii de birou sau foștii colegi de facultate cu siguranță se vor afla în topul listei de invitați și ține doar de preferințe dacă dorești să organizezi o petrecere cu un număr mare de invitați sau una restrânsă, într-un cadru mai intim.  

Alegerea tematicii pentru petrecerea de 30 de ani

Alegerea tematicii pentru petrecere este una dintre cele mai mari provocări atunci când organizezi un astfel de eveniment. Despre petreceri tematice am mai vorbit și cu alte ocazii, prin urmare știi deja că o astfel de petrecere vine la pachet cu o mulțime de accesorii și decorațiuni pentru petreceri tematice. Temele sunt întotdeauna distractive și pot reflecta personalitatea sărbătoritului. 

Gândirea decorului pentru petrecere 

Atunci când vine vorba de alegerea decorului perfect pentru petrecerea ta aniversară, trebuie să iei în considerare atât locația, cât și setup-ul. Dacă vrei să creezi o atmosferă romantică la petrecere, poți opta întotdeauna pentru decorațiuni cu flori, lumânări dispuse elegant în suporturi, pahare din cristal și farfurii din porțelan. Dacă vrei să dai note jucăușe spațiului și tematica aleasă este una mai copilărească, există o mulțime de baloane pentru petreceri aniversare sau arcade din baloane care pot însufleți locația. 

Alegerea outfitului pentru petrecerea de 30 de ani 

Atunci când ești gazda unei petreceri, cu siguranța va trebui să ieși în evidență în mulțime. Tematica petrecerii va influența într-o mare măsură alegerea ținutei potrivite pentru petrecerea de 30 de ani. Prin urmare, dacă dress code-ul propus este unul în stilul anilor ‘80, poți aborda cu încredere o ținută alcătuită dintr-o rochie roșie, stil creion, pantofi eleganți cu toc și accesorii voluminoase. 

Setarea playlist-ului pentru eveniment 

Dat fiind că împlinești vârsta de 30 de ani, cu siguranță îți vei dori să-i duci pe invitații tăi cu gândul la muzica anilor trecuți și să vă distrați împreună pe beat-urile hit-urilor de la 20 de ani. Creează-ți un playlist cu toate melodiile preferate și adaugă și alte melodii pe care știi că invitații tăi vor dansa încontinuu. Dacă bugetul îți permite, poți închiria un Dj, care să dea tonul distracției. 

Stabilirea meniului pentru petrecerea aniversară 

Am ajuns și la final cu organizarea petrecerii de 30 de ani, căci nu mai rămâne decât să stabilești meniul pentru invitați. Mâncarea bună și cocktailurile savuroase sunt un must-have pentru orice petrecere aniversară, cu atât mai mult când „schimbi prefixul” și îți dorești să dai dovadă de rafinament în alegerea preparatelor servite. Te sfătuim să analizezi cu atenție meniul localului pe care l-ai închiriat sau să apelezi la serviciile unei firme de catering, care să-ți propună cele mai fabuloase meniuri. Un mini-bar și un barman priceput pot fi punctul de atracție al petrecerii. Cu siguranță cocktailurile vor fi servite pe bandă rulantă! 

Organizare petrecere de 30 de ani: 5 idei 

Așa cum am promis, îți vom oferi și câteva idei fabuloase pentru o petrecere Dirty thirty reușită. Iată sugestiile noastre! 

1. Alege tematica anilor ‘80 sau Great Gatsby 

Pentru o petrecere aniversară cu fast poți opta pentru tematici glam, așa cum sunt tema anilor ‘80 sau Great Gatsby. Decorul va trebui să fie și el unul opulent, iar paharele de șampanie, perlele, rochiile elegante și tunurile de confetti vor fi doar cireașa de pe tort. 

2. Închiriază un photobooth 

O idee de petrecere care a devenit extrem de populară în ultimii ani este amenajarea unei cabine foto. Asigură-te că vei pregăti și toată recuzita pentru photobooth, în așa fel încât să încurajezi toți invitații să facă fotografii memorabile. Există online o mulțime de seturi pentru petreceri tematice aniversare de 30 de ani!

3.Optează pentru un candy bar personalizat 

Un candy bar este întotdeauna o idee bună în organizarea unei petreceri. Pentru o notă personalizată, poți opta pentru bilețele sau stegulețe cu „30”, pe care să le dispui strategic în fiecare platou de brioșe, prăjituri și bomboane. 

4.Afișează amintirile cu un videoproiector 

Vrei să creezi un punct culminant al petrecerii? Îți sugerăm să creezi un filmuleț cu toate amintirile frumoase și amuzante pe care le ai cu invitații la eveniment și să-l dispui cu ajutorul unui videoproiector. Va fi un moment memorabil, care va stârni multe zâmbete și voie bună! 

5.Realizează un decor cu flori și lumânări 

Ai o personalitate boemă și romantică? Atunci florile și lumânările trebuie să fie bazele decorului de la petrecerea de 30 de ani. Alege să inserezi florile preferate de sezon în setup-ul meselor și optează pentru suporturi elegante de lumânări, în care să poți dispune aceste surse ideale de lumină. Dacă evenimentul se desfășoară într-o grădină, poți introduce în decor și câteva felinare, pentru un plus estetic. 


Cu asemenea ghid de organizare, nu vei avea nicio scuză să dai greș în organizarea petrecerii de 30 de ani. Ține cont de sugestiile noastre și promitem că acest nou prag al vieții va fi marcat de un eveniment memorabil. De aici până la a căuta idei inspiraționale pentru decorul nunții tale sau idei pentru petrecerea de un an a bebelușului mai sunt doar câțiva pași!

Suport clienti Luni-Sambata: 09:00-17:00

0371234626 contact@articole-petreceri.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!