6 idei pentru decorațiuni cu baloane umflate cu heliu, de ziua copilului tău

6 idei pentru decorațiuni cu baloane umflate cu heliu, de ziua copilului tău

Știm cu toții ce simbolizează ziua de naștere a unui copil pentru părinți: liste de invitați, combinații inedite de preparate, tort, șampanie pentru copii, spațiu de joacă amenajat, muzică, decorațiuni și lista cu siguranță poate continua. Și cum decorul este un element fundamental pentru o petrecere de copii, îți sugerăm să-ți pui creativitatea și simțul artistic la încercare, pentru că ți-am pregătit câteva idei pentru decorațiuni cu baloane absolut spectaculoase! 

 

Baloanele au avut întotdeauna un aspect festiv și distractiv, iar cum petrecerile de ziua de naștere folosesc de regulă decorațiuni, ce ai spune despre decorațiunile din baloane umflate cu heliu pentru ziua micuțului tău? Știi doar că baloanele sunt indispensabile oricărui eveniment, motiv pentru care și există pe piață o multitudine de modele și culori de baloane, gata să-ți transforme decorul într-unul fabulos. Descoperă și tu 6 idei pentru decorațiuni cu baloane umflate cu heliu pentru ziua copilului tău! 

Decorațiuni cu baloane cu heliu pentru ziua fetițelor și băiețeilor 

Seturi de baloane cu cifre 

Se apropie ziua de naștere a copilului tău și vrei să-i oferi o petrecere de neuitat? Atunci îți sugerăm să optezi pentru decorațiuni cu baloane umflate cu heliu în formă de cifre, alese special în funcție de ziua de naștere a copilului. Nu lăsa doar lumânările de pe tort să marcheze acest moment special pentru micuțul sau micuța ta, și alege baloane folie cu cifre pe care să le umfli cu heliu pentru un plus de efect. În timp ce pentru fetițe sunt ideale baloanele cu cifre roz, pentru băieței vor fi potrivite decorațiunile cu baloane albastre. 

Buchete de baloane în forme de emoji 

Cum emoji-urile ne-au luat cu asalt telefoanele și rețelele de socializare, ce ai spune să aduci toate aceste emojis la realitate și să le integrezi în decorațiuni cu baloane pentru petrecerea copilului tău? Indiferent că serbezi ziua de naștere a unei fetițe sau a unui băiețel, câteva buchete de baloane folie Emoji cu heliu vor reuși să creeze unele dintre cele mai inedite decorațiuni cu baloane. 

Sursa foto: Shutterstock

Decorațiuni cu baloane cu heliu pentru ziua fetițelor 

Baloane folie cu personaje din desene animate

Lumea desenelor animate este fascinantă pentru cei mici, așa că dacă plănuiești aniversarea fetiței tale, nu ezita să o încânți cu unele dintre cele mai frumoase decorațiuni cu baloane cu heliu. Și ce poate fi mai frumos pentru fetițe decât baloane folie cu personaje din desenele animate preferate? Baloanele cu heliu în forma personajelor din Frozen, baloanele folie inima cu Printesa Sofia sau baloanele cu animăluțe din desene pot crea decorațiunile perfecte pentru o petrecere demnă de o mică prințesă.  

Baloane cu heliu în formă de inimă sau unicorni

Fetițele sunt întotdeauna visătoare și pline de iubire, motiv pentru care baloanele cu heliu în formă de inimă sau unicorni nu au cum să lipsească de la petrecerea lor aniversară. Fie că alegi să creezi decorațiuni cu buchete de baloane cu inimi rosii cu heliu sau cu baloane folie mini figurina cap unicorn, fetița ta va fi încântată de această explozie de culori.

 

Sursa foto: Shutterstock

Decorațiuni cu baloane cu heliu pentru ziua băiețeilor 

Baloane folie cu personaje din desene animate

Asemenea fetițelor, și băiețeii sunt fascinați de lumea desenelor animate, chiar dacă gusturile vor diferi puțin și nu vom mai aborda petreceri tematice cu prințese. Cu băiețeii avem alte planuri pentru petrecerea aniversară și dacă vrei să-ți faci micuțul fericit, te sfătuim să alegi decoratiuni cu baloane cu heliu cu Supereroi sau cu buchete de baloane cu heliu Eroi in Pijama PJ Masks Supershape. Desigur, ca și în cazul decorațiunilor cu baloane pentru fetițe, posibilitățile sunt infinite, mai ales că pe piață există numeroase modele de baloane în forma tuturor personajelor din desene! 

Baloane folie cu minge de fotbal sau mașini 

Alte decorațiuni cu baloane inspirate pentru ziua de naștere a unui băiețel sunt, desigur, baloanele cu heliu în formă de minge de fotbal sau mașini. Alege să creezi decorațiuni cu baloane pentru aniversarea micuțului tău, achiziționând buchete de baloane cu heliu Cars sau baloane folie mini figurina minge fotbal. Va fi imposibil să nu creezi o super atmosferă de petrecere cu aceste baloane ideale pentru băieței! 

Sursa foto: Shutterstock

 

Dacă îți dorești decorațiuni cu baloane originale pentru aniversarea copilului tău, cu siguranță am reușit să te inspirăm cu câteva idei ingenioase. Aceste decorațiuni nu numai că vor oferi spațiului culoare și un plus estetic, ci și o atmosferă distractivă pentru copilul tău și prietenii invitați la petrecere. Profită de ideile noastre și organizează o petrecere ca în basme pentru micuțul tău jucăuș sau micuța ta prințesă!

Suport clienti Luni-Sambata: 09:00-17:00

0371234626 contact@articole-petreceri.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!