Organizarea unei petreceri în gradina: decoratiuni, meniu, activitati

Organizarea unei petreceri în gradina: decoratiuni, meniu, activitati

Te înscrii în categoria norocoșilor care locuiesc la casă? În acest caz, cel mai probabil te bucuri și de o grădină pe care ai amenajat-o după bunul plac. Indiferent de dimensiune, grădina este locul în care te poți relaxa, dar și un spațiu excelent pentru organizarea unei petreceri.

 

Totuși, care sunt etapele organizării unei petreceri în grădină și ce trebuie să faci pentru un eveniment ca la carte? Descoperă pașii esențiali care îți asigură succesul!

Gândește-te la confortul invitaților

Pentru că abia aștepți să organizezi petrecerea mult dorită în grădină, trebuie să iei în calcul confortul celor pe care îi inviți. Chemi în vizită prietenii în mijlocul zilei, când temperaturile cresc? Ar fi bine să le pui la dispoziție câteva zone umbrite, cu prelate sau umbrele. Dacă petrecerea se ține seara, oferă-le celor dragi și soluții antiinsecte, în cazul în care apar țânțari. Evantaiul, pălăriile și ochelarii de soare sunt alte accesorii pe care merită să le pui la dispoziția oaspeților.

 

În plus, gândește-te la vreme. Verifică prognoza meteo și asigură-te că ai la dispoziție un loc în care să vă adăpostiți dacă vine ploaia sau un spațiu ferit pentru grătar, dacă bate vântul. Toate aceste detalii te ajută să organizezi o petrecere reușită la care toată lumea să se simtă bine.

Alege mobilierul potrivit pentru grădină

Ca să petreci timp de calitate în grădină, alături de cei dragi, vei avea nevoie și de mobilierul potrivit pentru exterior. În orice anotimp ai organiza petrecerea, se recomandă folosirea unui mobilier rezistent la schimbările de temperatură, fie că vorbim despre mese sau scaune.

 

Din fericire, găsești numeroase piese de mobilier pe care să le alegi în funcție de buget sau de preferințele în materie de culori și materiale. Pune pe listă și șezlongurile sau diferite băncuțe pentru grădină, ideale pentru sezonul cald.

 

Mobilierul pentru grădină are un rol esențial pentru desfășurarea petrecerii și te ajută să creezi decorul perfect. Poți să plasezi masa în mijlocul grădinii, cu scaune în jur. Dacă vin copii la petrecere, le poți oferi măsuțe și scaune colorate, hamace sau fotolii tip puf.

 

Stabilește un decor de vis

 

Urmează alegerea decorului care animă grădina! Orice temă te-ar încânta, nu uita că florile sunt cele mai frumoase elemente de decor, deoarece creează o atmosferă de basm. Ia în calcul și baloanele pentru decorarea grădinii, pe care le poți agăța de copaci sau în diferite zone, diametral opuse. Poți să renunți la a folosi decorațiunile din hârtie fiindcă pot fi luate de vânt.

 

Vrei să oferi o notă jucăușă grădinii sau organizezi o petrecere aniversară? Cumpără baloane pentru petreceri sau arcade de baloane care însuflețesc locația. La fel de potrivite sunt și ghirlandele decorative care te ajută să pregătești grădina de petrecere. Lumina este esențială pe timpul serii, așa că poți opta pentru ghirlande luminoase, felinare sau lămpi de grădină. Poți să plasezi pe masă și lumânări parfumate, pentru un plus de căldură și intimitate.

Pregătește un meniu savuros

 

Pentru o petrecere în grădină ca la carte, meniul este extrem de important. Gândește-te din timp la cele mai savuroase preparate, de care invitații să se bucure. Fiindcă vorbim despre petrecerile în aer liber, preparatele la grătar sunt la îndemâna oricui.

 

Desigur, pe lângă carne, cumpără și legume, în special dacă ai oaspeți vegetarieni. Este recomandat și bufetul suedez, astfel încât fiecare persoană să aleagă doar preparatele care îi sunt pe plac. Băutura este la fel de importantă așa că poți să completezi barul cu sortimente diferite, de la suc și apă, până la vin sau cocktailuri speciale. În final, un candy bar este ideal pentru un party în grădină.

 

Pune accent și pe articolele pentru petrecere, de unde poți alege șervețele sau chiar fețe de masă de unică folosință.

 

Nu uita de muzică și de activitățile distractive

Bucură-te de momente unice alături de cei dragi și organizează o petrecere în grădină de la care să nu lipsească muzica. Nu este cazul să angajezi un DJ pentru un eveniment intim, însă pregătește un sistem audio cu playlisturile preferate. Alege melodii pentru toate vârstele și distrează-te pe cinste!

 

În ceea ce privește activitățile, mizează pe jocuri de societate/de cărți, șah sau table, perfecte pentru destinderea atmosferei. Dacă spațiul îți permite, poți să amenajezi inclusiv un loc de joacă pentru copii, în propria grădină. Căsuțele din lemn, leagănele și balansoarele, cutiile cu nisip și piscinele gonflabile sunt doar câteva dintre preferatele celor mici. Mai mult, înveți și cum să organizezi o petrecere pentru copii, de la care micuții nu vor dori să mai plece.

 

Ține cont de aceste sfaturi și organizează o petrecere reușită în propria grădina. Decorațiunile, mâncarea delicioasă și activitățile interactive creează atmosfera optimă pentru o zi/seară de neuitat.

Suport clienti Luni-Sambata: 09:00-17:00

0371234626 contact@articole-petreceri.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!