Gender Reveal party: Ce este si cum o organizezi?

Gender Reveal party: Ce este si cum o organizezi?

Conceptul de Sex Reveal party sau Gender Reveal party este unul relativ nou, însă a câștigat deosebit de multă popularitate în ultimii ani. În România, acest concept nu este încă foarte cunoscut, deși putem spune că a luat destul de multă amploare în ultimii ani și toți membrii familiei se bucură să afle despre acest gen de petrecere, plină de emoție și de puncte culminante. 

Dacă nu te-ai familiarizat încă cu acest concept inedit, ți-am pregătit în articolul următor toate informațiile de care ai nevoie cu privire la petrecerea de tip Gender Reveal. Așadar, te invităm să descoperi în rândurile următoare ce este Gender Reveal party, cum o organizezi, dar și idei excelente pentru revelarea genului copilului tău! 

Gender Reveal party: ce este? 

În cazul în care nu ai înțeles deja din introducere ce înseamnă Gender Reveal party, trebuie să știi că acest nou concept de petrecere presupune dezvăluirea sexului bebelușului. Cu alte cuvinte, Gender Reveal party este organizată cu scopul de a dezvălui dacă viitoarea mămică așteaptă un băiețel sau o fetiță. 

În general, petrecerile de acest gen sunt organizate și planificate chiar de către cuplul care așteaptă un copil, cu scopul de a da de știre persoanelor apropiate despre sexul copilului. Gender Reveal party este un mod original și festiv de a da o super veste familiei și prietenilor. Desigur, există și situații în care viitorii părinți își doresc ca și pentru ei să fie o surpriză sexul bebelușului, încredințând întreaga organizare unui alt membru al familiei. 

Când se organizează o petrecere de tip Gender Reveal? 

O petrecere de tip Gender Reveal se organizează în general după primele 3 luni de sarcină, atunci când viitoarea mămică va afla dacă este fetiță sau băiețel. De regulă, la aproximativ 12 săptămâni de sarcină se realizează bitestul, o analiză de sânge coroborată cu o ecografie, care dezvăluie ce sex va avea copilul.  

Ideal ar fi ca această petrecere să nu fie organizată aproape de momentul nașterii, cu atât mai mult dacă iei în calcul și organizarea unei petreceri de tip Baby Shower, petrecere despre care ți-am vorbit într-un articol anterior pe blog. Cu toate acestea, dacă decizi să organizezi Gender Reveal party mai târziu, poți îmbina această petrecere cu cea de Baby Shower. 

Cum organizezi o petrecere Gender Reveal? 

Acum că am stabilit deja ce este Gender Reveal party, îți propunem în rândurile următoare câteva etape pe care să le bifezi, pentru a organiza o petrecere de revelare a sexului bebelușului reușită. Iată cum organizezi o astfel de petrecere! 

Alege data pentru eveniment

La fel ca și în cazul unei petreceri aniversare, este nevoie să alegi locația evenimentului și data la care se va desfășura petrecerea. Așa cum deja am stabilit, data va trebui să fie cândva după ecografie, atunci când tehnicianul ecograf va putea să vadă dacă aștepți un băiețel sau o fetiță. 

Trimite invitațiile pentru petrecerea Gender Reveal 

În etapa următoare va trebui să trimiți invitațiile la petrecerea de Gender Reveal, cu aproximativ o lună sau două înainte de eveniment. Există o mulțime de magazine de profil de la care poți achiziționa cele mai frumoase invitații pentru Gender Reveal party, în care să specifici data, ora, locația și alte detalii importante. 

Gândește-te la decorațiuni 

Ca pentru oricare altă petrecere, tematica este una importantă. Și pentru că atunci când spunem tematică ne gândim automat la decorațiuni și articole de petrecere. Cea mai evidentă opțiune pentru acest gen de petrecere este să ai o mulțime de decorațiuni și accesorii pentru petreceri tematice în nuanțe de albastru și roz. Poți opta pentru arcade din baloaneseturi de baloane din latex în culorile albastru și roz, propsghirlande decorative în aceleași nuanțe, coifuri de petrecere și multe alte astfel de elemente de decor.

Ai în minte idei de jocuri pentru Gender Reveal party 

Dacă te întrebi ce poți face la o petrecere de dezvăluire a sexului copilului, ei bine... trebuie să joci jocuri, desigur! Unul sau două jocuri interactive cu siguranță îi va menține pe invitați activi pe toată durata petrecerii, motiv pentru care următoarea etapă se rezumă la jocuri pentru Gender Reveal party. Câteva idei de jocuri ar putea fi: 

  • Jocul de ghicit - permite invitaților să arunce o privire rapidă asupra imaginii cu ultrasunete și apoi cere-le să ghicească sexul copilului. Apoi oferă un premiu celor care au ghicit. 

  • Realizează capsula timpului - odată ce sexul copilului a fost dezvăluit, cere invitaților să scrie pe o foaie speranțele și previziunile lor în ceea ce privește copilul ce va veni pe lume, apoi adaugă toate acestea într-o cutie, pe care să o dăruiești copilului la vârsta de 18 ani. 

  • Albastru sau roz, ce crezi? - înainte de Gender Reveal party roagă invitații să se îmbrace în albastru sau în roz, pentru a se potrivi cu ipoteza lor. Apoi, odată cu dezvăluirea sexului, acordă premii celor care au ghicit. 

Planifică momentul de dezvăluire a sexului copilului 

O altă etapă importantă a petrecerii de Gender Reveal este chiar momentul dezvăluirii sexului bebelușului tău. Câteva idei creative pentru acest moment plin de suspans pot fi: 

  • Balon stil pop, care dezvălui genul bebelușului - umple un balon negru opac cu confetti roz sau albastru, iar apoi când vei sparge balonul, confettiile for dezvălui sexul copilului. 

  • Cutie cu baloane - împachetează un buchet de baloane cu heliu albastre sau roz într-o cutie uriașă. Apoi, pe măsură ce deschideți capacul, baloanele vor pluti în aer și vor dezvălui sexul bebelușului. 

  • Pinata pentru Gender Reveal party - cumpără sau realizează o pinata umplută cu panglici roz sau albastre și invită pe rând invitații să încerce să o spargă, pentru a dezvălui sexul copilului. 

Într-un articol anterior de pe blog ți-am oferit și alte idei originale pentru a anunța sexul copilului tău, așa că îți sugerăm să te inspiri și de acolo dacă îți dorești să devii cât se poate de creativ în ceea ce privește momentul culminant al petrecerii de Gender Reveal. 

Sperăm ca la finalul acestui articol să știi exact ce este Gender Reveal party și cum poți organiza și tu un astfel de eveniment important și distractiv, în egală măsură. Inspiră-te din ideile prezentate mai sus și plănuiește cea mai frumoasă petrecere de dezvăluire a sexului copilului, plină de emoție și momente de fericire.

Suport clienti Luni-Sambata: 09:00-17:00

0371234626 contact@articole-petreceri.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!