Cum alegi cele mai inspirate articole pentru petrecere

Cum alegi cele mai inspirate articole pentru petrecere
Urmeaza sa fii gazda unei petreceri si vrei sa te asiguri ca va fi una care va ramane in amintirea invitatilor tai? Stim cu totii ca momentele festive sunt asteptate cu sufletul la gura de toata lumea, familie, prieteni sau cunoscuti. Fiecare isi doreste sa petreaca clipe memorabile alaturi de tine si sa ramana cu amintiri de neuitat, motiv pentru care ne dorim sa te ajutam in organizarea unei petreceri de pomina. Si cum detaliile joaca un rol important intr-un astfel de eveniment festiv, ne-am gandit sa te inspiram in alegerea celor mai frumoase articole pentru petrecere. 

Chiar daca fiecare gazda are propriul stil de a-si primi invitatii, exista anumite lucruri de care trebuie sa tii cont, atunci cand vrei sa organizezi o petrecere reusita; accesoriile decorative sunt, cu siguranta, un punct important de bifat. Desigur, in conditiile in care, deja, ai bifat locul de desfasurare, meniul si zona de entertaining! Daca vrei sa beneficiezi si tu de cateva ponturi, in ceea ce priveste alegerea celor mai inspirate articole pentru petrecere, te invitam sa le descoperi in randurile de mai jos! 

Articole pentru o petrecere stil baby shower

Nu mai este nicio surpriza faptul ca petrecerile stil baby shower au luat amploare si in tara noastra. Tot mai multe mamici tind sa organizeze petreceri inainte cu putin timp de venirea pe lume a copilului. Intrucat acest eveniment este unul restrans si nu implica dansuri sau bauturi alcoolice, focusul central raman preparatele servite si elementele de decor. 

Articolele pentru petrecere baby shower joaca un rol important in organizarea acestui eveniment, acestea definind tematica petrecerii si sexul bebelusului. Indiferent daca este baietel sau fetita, tema aleasa pentru eveniment trebuie sa integreze articole pentru petrecere precum decoratiuni si baloane plus multe alte detalii care vor face diferenta in stilizarea decorului. 

Astfel, iti sugeram sa integrezi in decorul locatiei alese un banner It’s a Boy sau It’s a Girl, dupa caz, suflatori sau tunuri de confetti si marturii - in cazul in care baby showerul este o petrecere surpriza in care dezvalui sexul bebelusului. De asemenea, o petrecere nu va fi niciodata completa fara fete de masa alese in ton cu natura evenimentului, servetele, pahare si farfurii de unica folosinta sau tacamuri. Ai grija sa integrezi toate aceste articole pentru petrecere, atunci cand organizezi un baby shower si, cu siguranta, va fi un eveniment de neuitat! 

Sursa foto: Shutterstock

Articole pentru o petrecere aniversara de copii

Atunci cand vine vorba despre petrecerea aniversara a celor mici, parintii fac tot posibilul sa-i faca pe cat de fericiti posibil. Si, chiar daca a-i multumi pe copii nu este cea mai usoara sarcina, atata vreme cat ai locul ideal planuit, un meniu care sa-i incante pe cei mici si activitati interactive pentru acestia, cu siguranta, nu ai cum sa dai gres. 

Sa nu uitam, insa, si de articolele pentru petrecere, aceste accesorii decorative avand rolul de a anima petrecerea si de a le oferi copiilor momente de neuitat. Bannerele cu „La multi ani!” viu colorate sau ghirlandele personalizate cu numele sarbatoritului, decoratiunile din baloane, figurinele din baloane umflate cu heliu, suflatorile, tunurile de confetti sau lumanarile de tort sunt detalii care pot face toata diferenta, atunci cand organizezi o petrecere pentru copii. 

Nu uita sa acorzi atentie si unor alte articole importante pentru o petrecere de copii, asa cum sunt servetelele colorate, fetele de masa, pahare decorate cu diverse personaje din desene animate, alese in set cu farfurii de unica folosinta care sa-i anime pe cei mici. Stabileste tematica petrecerii tale si alege, in functie de acest aspect, cele mai frumoase articole de petrecere pentru copii!   

Sursa foto: Shutterstock

Articole pentru o petrecere festiva la birou 

Vrei sa aduci toate echipele din birou laolalta si sa-i ajuti pe angajati sa interactioneze si sa se destinda? O petrecere poate fi una dintre cele mai inspirate idei! Si chiar daca poate parea o misiune dificila sa ai in vedere toate aspectele pe care le presupune o astfel de petrecere, vei ajunge la concluzia ca etapele organizarii unui astfel de eveniment nu sunt deloc complicate. 

Odata ce ai stabilit tema petrecerii, meniul si sursele de divertisment pentru petrecerea la birou, iti vom oferi noi cateva sfaturi in ceea ce priveste alegerea unor articole pentru petrecere care sa ofere o nota distractiva decorului. Astfel, pentru o petrecere festiva la birou, iti recomandam sa optezi pentru cateva bannere sugestive pentru evenimentul organizat, tunuri de confetti pregatite pentru un anunt oficial ce-i va bucura pe toti angajatii si cateva seturi de baloane care vor oferi, involuntar, vibe-ul unei petreceri in adevaratul sens al cuvantului.  

 

In cazul in care te gandesti la amplasarea unui photo booth in incinta biroului, n-ar strica sa iei in considerare si achizitionarea unor props, perfecte pentru momente memorabile alaturi de colegi si angajati.

Sursa foto: Shutterstock

 

Speram ca am reusit sa te inspiram in alegerea celor mai frumoase articole pentru petrecere, indiferent de natura acesteia. Cu siguranta, acestea au un rol estetic important in organizarea unei petreceri, contribuind, considerabil, la atmosfera incarcata cu veselie si voie buna!  

 

Suport clienti Luni-Sambata: 09:00-17:00

0371234626 contact@articole-petreceri.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!